jfareba 37 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ سلام سورس دوتا برنامم قاطی شدن یکی از برنا مه هام رو باز میکنم این ارور رو میده توقسمت فایل برنامه از طریق بیسیک نگاه میکنم فایلهای یه برنامه دیگه توش موجوده در صورتی که تو فایل اصلی برنامه فایلهای خود برنامست میدونید دلیلش چیه حتی فایلهارو حذف هم میکنم همین مشکل هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ می تونید دقیق توضیح بدید ؟؟ اگه پروژه رو ران کنید ارور می ده ؟؟ ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qasem 249 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ عزیزم شما بیا از قسمت بیسیک گزینه add file را بزن و وارد پوشه برنامه شو و openکن مشکلت حل میشه بعد وارد پوشه ای که فایل های برنامه هست شو ویکی از فایل ها را add کن .تمام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
jfareba 37
سلام سورس دوتا برنامم قاطی شدن یکی از برنا مه هام رو باز میکنم این ارور رو میده
توقسمت فایل برنامه از طریق بیسیک نگاه میکنم فایلهای یه برنامه دیگه توش موجوده در صورتی که تو فایل اصلی برنامه فایلهای خود برنامست
میدونید دلیلش چیه حتی فایلهارو حذف هم میکنم همین مشکل هست
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.