علی علایی 161 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ سلام من نمیدونم چرا یه مشکل حل میشه خود به خود مشکل بعدی بوجود میاد مشکلم جزء خنده دارترین چیزای که دیدم روی دکمه اشتراک گذاری مولتی پنل کلیک میکنم میره کارشم درست انجام میده ولی وقتی برمگیردم رکوده هام دوباره تکرار شده و رکودهای قبلی اسکورل نمیشه میدونم درک سخته برا همین فایل apk میزارم ببنید فایل خروجی اگر لازمه بگید کد یا سورس بزارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hosabd222 20 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ سورس رو که باید بزاری تا نقطه ای که برمیگرده و تکرار میکنه رو مسدود کنی احتمالا با یه شرط یا اینکه صفحه رو از اول بارگزاری کنیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ میشه کدهای اشتراک رو بذاری... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ آقا حل شد یعنی اشتباه ازخودم بود از اکتیوتی کریت کد فراخوانی پنل و.. رو برداشته بودم تو اکتیوتی رزیم نوشته بودم این مشکل پیش میومد شرمنده مصدی اوقات دوستان شدم لطفا یکی از مدیران این تاپیکو حذف کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
علی علایی 161
سلام
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.