amirex128 19 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان میشه یک توضیحی در مورد سورس کد ها بدید و بگید چه جوری باید با پروژ خود ادغام کرد. یعنی الان من یک سورس کامل دارم میخوام یک قابلیت دیگه بهش به وسیله تکه کد ها اضافه کنم. ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ اول سورس کد کدنویسی آماده از یک برنامه ست که به شما کدهای نوشته شده اون برنامرو نمایش میده برای ادغام کردن دو سورس کد هم باید مفهوم کدهارو بلد باشید و بدونید کارشون چیه برای اضافه کردن تکه کد شما هم کاملا ساده داخل محیط کدنویسییتون اونو اضافه میکنید موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ همون طوری که دوست عزیزمون گفت شما باید کد هارو بلد باشید و بدونید باید کجا از کد ها استفاده کرد معمولا ادغام کردن کد خیلی آسونه فقط باید جاشو بدونی بقیش کپی پیسته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ دوست من, شما الان آموزش دادید که تو بخش آموزش های تصویری گذاشتید؟! تاپیک انتقال داده شد و امتیاز منفی به شما تعلق گرفت... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amirex128 19
سلام دوستان
میشه یک توضیحی در مورد سورس کد ها بدید و بگید چه جوری باید با پروژ خود ادغام کرد.
یعنی الان من یک سورس کامل دارم میخوام یک قابلیت دیگه بهش به وسیله تکه کد ها اضافه کنم.
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.