dostmobile 329 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان گل وقت بخیر من یه لیست ویو دارم که عنوان هر کردوم رو از دیتابیس گرفتم دارای 6 سطر هست و میخوام هرکدوم یه فونت داشته باشه دیتابیس هم دارای فیلد id,title,fontname یه مورد دیگم هس میخوام یکی در میون هرکدوم یه پشت زمینه داشته باشه مثلا اول و سوم و پنجم و ... اخر یه عکس باشه و ایتم دوم و چهارم و .... یه عکس دیگه ممنون میشم راهنماایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ من دیتابیسم اینه و این کد رو نوشتم برای قرار دادن ردیم فونتها For i = 0 To cur1.RowCount-1 cur1.Position=i Dim p As Panel p.Initialize ("p") ScrollView1.Panel.AddView(p,0,stop,100%x,100%y) stop=stop+18%y p.LoadLayout ("listfont") Label1.Text = cur1.GetString ("tite") Label1.Typeface =Typeface.LoadFromAssets(cur1.GetString("fonts")&".ttf") ScrollView1.Panel.Height =stop Next از مولتی پنل استفاده کردم این کد رو گزاشتم درست شد اگه کسی خواست بگه سورس رو بزارم label1.Typeface =Typeface.LoadFromAssets(cur1.GetString("fonts")&".ttf") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ باشه دوست عزیز مرسی با مولتی پنل بلدم بسازم اما فونت رو چگونه اعمال کنم ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ باشه دوست عزیز مرسی با مولتی پنل بلدم بسازم اما فونت رو چگونه اعمال کنم ممنون میشم راهنمایی کنید Tag مال Label رو برار با مقدار حلقه فور قرار بدید : Label1.Tag = i بعد هم در پوشه فایل ها فونت های مورد نظر رو Add کنید و نام اون ها رو به ترتیب 1 و 2 و 3 و 4 5 و ... بگذارید.. حالا : Label1.Typeface = Typeface.LoadFromAssets(Label1.Tag & ".ttf") امتحان نکردم اما احتمال زیاد جواب بده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ البته یه راه دیگه هم هست در مولتی نام فونت هارو در یک لیست بذار بعد با حلقه فرا خوانی کن به این صورت Dim list1 As List list1.Initialize list1.AddAll(Array As String("byekan.ttf","btitr.ttf","bhoma.ttf") For i = 0 To 10 Label1.Typeface = Typeface.LoadFromAssets(list1.Get(i)) Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ مشکل لیست ویو همینه دیگه. شما باید از مولتی پنل استفاده کنید. من خودم دنبال اینها گشتم اما متاسفانه راهی نبود و باید از مولتی پنل استفاده کنید که آموزشش رو استاد ایزدی در انجمن قرار دادن . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirs 2 ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۵ من دیتابیسم اینه و این کد رو نوشتم برای قرار دادن ردیم فونتها For i = 0 To cur1.RowCount-1 cur1.Position=i Dim p As Panel p.Initialize ("p") ScrollView1.Panel.AddView(p,0,stop,100%x,100%y) stop=stop+18%y p.LoadLayout ("listfont") Label1.Text = cur1.GetString ("tite") Label1.Typeface =Typeface.LoadFromAssets(cur1.GetString("fonts")&".ttf") ScrollView1.Panel.Height =stop Next از مولتی پنل استفاده کردم این کد رو گزاشتم درست شد اگه کسی خواست بگه سورس رو بزارم label1.Typeface =Typeface.LoadFromAssets(cur1.GetString("fonts")&".ttf") سلام میشه سورسش رو بزاری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
dostmobile 329
سلام دوستان گل وقت بخیر
من یه لیست ویو دارم که عنوان هر کردوم رو از دیتابیس گرفتم
دارای 6 سطر هست و میخوام هرکدوم یه فونت داشته باشه
دیتابیس هم دارای فیلد id,title,fontname
یه مورد دیگم هس میخوام یکی در میون هرکدوم یه پشت زمینه داشته باشه
مثلا اول و سوم و پنجم و ... اخر یه عکس باشه و ایتم دوم و چهارم و .... یه عکس دیگه
ممنون میشم راهنماایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.