bidgol 83 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ من مي خواهم يك آرايه از رشته ها ايجاد كنم كه مقاديرش را از ديتابيس مي گيره چگونه در حلقه اين كار را بكنم در كد زير خطاي من كجاست؟ dim fname() as string dim fname1 as string . . . fname1=cursior1.getstring("fname") for i=0 to n fname(i)= fname1 next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ سلام توصیه میکنم از لیست استفاده کنید بهتره دوستم Dim L As List به این مدل میکن آرایه های داینامیک که بهتره به نظرم خیلی هم توابع خوبی داره این کلاس لیست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bidgol 83 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ ممنون دوست عزيز براي دوستان تازه كار مثل من لينك زير از سايت اصلي را براي مطالعه بيشتر توصيه مي كنم http://www.b4x.com/android/help/collections.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
bidgol 83
من مي خواهم يك آرايه از رشته ها ايجاد كنم كه مقاديرش را از ديتابيس مي گيره چگونه در حلقه اين كار را بكنم
در كد زير خطاي من كجاست؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.