shahab.es 5,429 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ سلام به همه دوستان خسته نباشید من میخوام وقتی که روی دکمه ای کلیک شد، تمام پیام های یک شماره خاص پاک شه پیام های دریافتی پاک بشه بهتره اما اگر راهی نداره، کل مکالمه هم پاک بشه، خیالی نیست از کدهای جاوا استفاده کردم توی برنامه، اما حالا یا من بلد نیستم(به احتمال زیاد) یا این کدهایی که گیرم اومد، داغون بودن قبلا اقا مهدی گذاشتن یه کد که همه ی پیاما رو حذف میکرد میخواستم راهنماییم کنید که چی کار کنم ممنون از همه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ سلام مدیرا رو نباید سورس بدیم خودشون باید برن دنبالش دیگه ( شوخی) شهاب جان شما اولا نیاز دارید به کتابخونه SmsPlus و بعدش من یک کد عجق وجق نوشتم دیگه خودت اگه مشکلی داشت راست و ریسش کن کد : Dim Num As String Dim Status As Boolean Dim SmsMessage As SmsMessages Dim LstSms As List LstSms.Initialize LstSms = SmsMessage.GetAll For i = 0 To LstSms.Size - 1 Dim Smss As Sms Smss = LstSms.Get(i) Num = Smss.Address If Num.Contains("09338810122") Then Status = SmsMessage.deletesms(Smss.Id) If Status Then ToastMessageShow("Deleted!",False) End If Next کدو تست نکردم.اکه دیدی باز یکسری کلاس یا توابع رو شناسایی نکرد کافیه کتابخونه Phone رو هم تیکشو بزنی. موفق باشی SmsPlus.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ خیلی خیلی ممنونم اقا مجید لطف کردید تست میکنم و خبرتون میکنم دنبالش رفتم، کدای جاوا رو هم InlineJava کردم، اما کارساز نبود و فورس کلوز میداد و کلا برنامه ای که نوشتم رو پروند!! ، سایت stackoverflow.com که هنوز جوابی به تاپیک نداده مجبور شدم دیگه به منابع خودمون رجوع کنم بازم ببخشید و بازم زیاد زیاد ممنون،(این کدی که دادید، جرئت نداره کار نکنه ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ کدآقا مجید درسته ، فقط یه end if کم داشت. منم با اجازه یه سورس آماده کردم ، شماره رو وارد کنید و حذف رو بزنید. مثلا من وارد کردم 7575 ، هرچی اس از 7575 بود پاک کرد. فقط فکر کنم رو اندروید های 4به بالا این روش جواب نمیده. :::دانلود::: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ خیلی خیلی هم خوب مرسی از پژمان و اقا مجید من اندرویدم 4.2 هست که مشکلی نداشت و کار کرد فقط یه JavaNullPoin داد که اونم با ترای کچ ردیفش میکنم ممنون بازم حالا رو گوشی های با اندروید بالاترم سرچ میکنم، مشکلی نداره مثلما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ خیلی خیلی هم خوب مرسی از پژمان و اقا مجید من اندرویدم 4.2 هست که مشکلی نداشت و کار کرد فقط یه JavaNullPoin داد که اونم با ترای کچ ردیفش میکنم ممنون بازم حالا رو گوشی های با اندروید بالاترم سرچ میکنم، مشکلی نداره مثلما خب کار کرد که خداروشکر. ولی تو اندروید های بالاتر هم اگه تونستی تست کن بعد خبرشو بده که مطمئن بشیم چطور هست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ اوکیپیدا میکنم چند تا گوشی حتما خبرشو میدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shahab.es 5,429
سلام به همه دوستان
خسته نباشید
من میخوام وقتی که روی دکمه ای کلیک شد، تمام پیام های یک شماره خاص پاک شه
پیام های دریافتی پاک بشه بهتره اما اگر راهی نداره، کل مکالمه هم پاک بشه، خیالی نیست
از کدهای جاوا استفاده کردم توی برنامه، اما حالا یا من بلد نیستم(به احتمال زیاد) یا این کدهایی که گیرم اومد، داغون بودن
قبلا اقا مهدی گذاشتن یه کد که همه ی پیاما رو حذف میکرد
میخواستم راهنماییم کنید که چی کار کنم
ممنون از همه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.