alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ سلام میخوام توبرنامم وقتی کلید دانلود فیلمو زدیم شروع به دانلود کنه و درصد دانلودو تو نوتیفیکیشن نشون بده؛من سورس نمایش روند دانلودو دارم ولی نمیدونم چیکارش کنم که بجای اینکه درصد دانلودو تو برنامه نشون بده تو نوتیفیکیشن نشون بده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ شما باید از کتابخانه custom notification استفاده کنید در انجمن هست جستجو کنید روندش هم سادست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ شما باید از کتابخانه custom notification استفاده کنید در انجمن هست جستجو کنید روندش هم سادست ممنون میدونم. ولی چطوری؟ لطفا اگه سورس فروشیم داری .میخرم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ سورس رو تا یه ساعت دیگه مینویسم و میزارم انجمن همه استفاده کنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ آقا یه هفته شد کسی نمیخواد سوال مارو جواب بده؟ :nemidoonam: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ فروش چرا برادر ما انجمن راهانداختیم برای حل مشکلات نه فروش پسخ مشکلات الان به سیستمم دسترسی ندارم تا فردا برات میذارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ سورس رو تا یه ساعت دیگه مینویسم و میزارم انجمن همه استفاده کنن فروش چرا برادر ما انجمن راهانداختیم برای حل مشکلات نه فروش پسخ مشکلات الان به سیستمم دسترسی ندارم تا فردا برات میذارم آقا دمتون گرم پس منتظرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
torab 18 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ دستتون درد نکنه منم دنبال یه همچین سورسی میگشتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ دوست عزیز گفتم شما کل کار هایی که با httputils انجام میدی رو میتونی با همین ماژول ها هم انجام بدی ! لازم نیست از هر دو استفاده کنی سورس رو تغییر دادم میتونی با httputils همزمان استفاده کنی http://s6.picofile.com/file/8208967192/LargeFileDownload1.zip.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ پژمان جان تونستی ردیفش کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ یه نفر جواب بده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ یه نفر جواب بده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ سورس رو تا یه ساعت دیگه مینویسم و میزارم انجمن همه استفاده کنن ممنون از سورست("DownloadNotification.zip")؛من تو برنامم از این سورس استفاده کردم ولی تو برنامم چون کتابخونه "HttpUtils2" فعال وتو سورس شما هم سرویس ماژول" HttpUtils2Service" وجود داره؛ موقع اجرا ارور میده که باید یکی از این دو تارو حذف کنم؛ حالا هرکدومشونو حذف میکنم برنامم بامشکل مواجه میشه ؛ چیکار باید بکنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mickket 32 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ داداش لطف کن سورس رو قرار بده تا حداقل ببینیم چطوری هست :| آخه الان ما چطوری کمکت کنیم؟ :| لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۴ الحمدلله مشکلم حل شد کلا از یک روش دیگه برا نمایش رودند دانلود در نوتیفیکیشن استفاده کردم؛آموزششو آماده کردم قراره بذارمش تو فروشگاه،تو این آموزش به راحتی با سه خط کد روند دانلودو تو نوتیفیکیشن نشون میدیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alirezakazemizaroomi 437
سلام
میخوام توبرنامم وقتی کلید دانلود فیلمو زدیم شروع به دانلود کنه و درصد دانلودو تو نوتیفیکیشن نشون بده؛من سورس نمایش روند دانلودو دارم ولی نمیدونم چیکارش کنم که بجای اینکه درصد دانلودو تو برنامه نشون بده تو نوتیفیکیشن نشون بده؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
34 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.