Kazem Forghani 2,928 ارسال شده در 20 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، 2015 سلام دوستان من هر کد php می نویسم اجرا نمی شه .... مثلا این : <?php $json = array("ali","mohammad","kazem"); Echo $json[0]; ?> مشکل چیه ؟؟ روی سرور ParsPack هم تست می کنم .... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ehsaan 87 ارسال شده در 20 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، 2015 php به کوچک و بزرگی حروف حساسه. به جای Echo از echo استفاده کنید موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,928 ارسال شده در 20 آبان، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، 2015 متاسفانه درست نشد که نشد.... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 20 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، 2015 درود کدت هیچ مشکلی نداره : <?php $json = array("ali","mohammad","kazem"); echo $json[0]; ?> من تست کردم کاملا جواب میده ! اگه جواب نمیده احتمالا عیب از سرورت هست ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسن قاسمی نیا 547 ارسال شده در 22 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، 2015 پسوند فایلی که داری توش برنامه php اجرا میکنی باید حتما php باشه . به هر حال مشکل از برنامت نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,928 ارسال شده در 22 آبان، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، 2015 پسوند فایلی که داری توش برنامه php اجرا میکنی باید حتما php باشه . به هر حال مشکل از برنامت نیست بله! پسوند ها PHP بود . همون طور که استاد ایزدی گفتن مشکل از سرور بود... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.