fanoudi 12 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ دوستان من یک imageview تو اکتیویتی درست کردم برای سایز صفحه نمایش 480*320 خوب وکامل عکس فیکس صفحه نمایش هست اما چه کار کنم که برای صفحه نمایش های بزرگتر هم فیکس صفحه شود ؟ فایل برنامه هم ضمیمه کردم new book.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghost 70 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ اگه میخواید اندازش تو همه صفحه ها یکی باشه از ScriptDesigner استفاده کنید. این تاپیک مشکلتون رو راه میندازه: آموزش ScriptDesigner (تنظیمات لایوت و کنترل ها برای تمام گوشی ها و تمام سایز ها) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ شما باید با دیزاینر اسکریپت کار کنی... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mickket 32 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ این لینکو یه نیگا بنداز کارت راه میوفته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ اگر از SetTopAndBottom یا ... استفاده کنید به مشکل بر می خورید... اگر عکس ها تون 1 در 1 هست به این شکل: ImageView1.With = 80%x ImageView1.Heght = ImageView1.With ImageView1.VerticalCenter = 50%x ImagrView1.HorizontalCenter = 50%y دستی نوشتم غلط شاید داشته باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fanoudi 12 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ اگر از SetTopAndBottom یا ... استفاده کنید به مشکل بر می خورید... اگر عکس ها تون 1 در 1 هست به این شکل: ImageView1.With = 80%x ImageView1.Heght = ImageView1.With ImageView1.VerticalCenter = 50%x ImagrView1.HorizontalCenter = 50%y دستی نوشتم غلط شاید داشته باشه متشکرم ، اول کد در دیزاینر نوشتم بعد که اجرا کردم دیدم عکس کوچکتر شد منظور از اینکه 1 در 1 باشه عکس یعنی طول وعرض برابر باشد ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ متشکرم ، اول کد در دیزاینر نوشتم بعد که اجرا کردم دیدم عکس کوچکتر شد منظور از اینکه 1 در 1 باشه عکس یعنی طول وعرض برابر باشد ؟ بله! شما طول و عرض عکس رو بدید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mickket 32 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ متشکرم ، اول کد در دیزاینر نوشتم بعد که اجرا کردم دیدم عکس کوچکتر شد منظور از اینکه 1 در 1 باشه عکس یعنی طول وعرض برابر باشد ؟ داداش دیزاینر اسکریپت کلا یه چیز دیگس اگه بخوای از اون استفاده کنی دیگه نمیتونی از قسمت ویژگی ها و یا بطور دستی تغییر بدی ولی هر چیزی که اضافه میکنی باید اسکریپتشو بنویسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
skyland 16 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ اگه شکل صفحه رو مثل این عکس تصور کنیم کدنویسی اسکریپت خیلی راحت تر میشه مثلا نمایش عکس در مرکز صفحه: image1.HorizontalCenter=50%x image1.VerticalCenter=50%y با اینکارعکس انتخاب شده تمام سایزهای نمایش را پشتیبانی میکنه. فقط یه نکته: اندازه عکس را در properties طوری تنظیم کنید که در صفحات کوچک خیلی بزرگ و در صفحات بزرگ خیلی کوچک نشود! و یا اگر تعداد دکمه یا عکسها زیاد است فاصله بین آنها را رعایت کنید. امیدوارم درست توضیح داده باشم و مفید باشه! اگه اشتب بود معذرت دیگه! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
fanoudi 12
دوستان من یک imageview تو اکتیویتی درست کردم برای سایز صفحه نمایش 480*320 خوب وکامل عکس فیکس صفحه نمایش هست اما چه کار کنم که برای صفحه نمایش های بزرگتر هم فیکس صفحه شود ؟ فایل برنامه هم ضمیمه کردم
new book.rar
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.