aaaaaaa 6 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان من میخواستم بدونم دیتابیس چیه؟! شنیدم بازار برنامه های وب ویو رو پولی قبول نمیکنه اما با دیتابیسو قبول میکنه...الان اگه با اسکرول ویو یه متنو نمایش بدم چی حساب میشه؟! دیتابیس؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ نرم افزار های ساخت دیتابیس sqlitebrowser Navicat PostgreSQL 9.4.2 SharpPlus Sqlite Developer SQLite Expert لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان من میخواستم بدونم دیتابیس چیه؟! شنیدم بازار برنامه های وب ویو رو پولی قبول نمیکنه اما با دیتابیسو قبول میکنه...الان اگه با اسکرول ویو یه متنو نمایش بدم چی حساب میشه؟! دیتابیس؟! دیتابیس به صورت ساده بانک داده های اطلاعتی منظم هست مفهوم اصلی پایگاه داده این است که پایگاه داده مجموعه ای از رکورد ها یا تکه هایی از یک شناخت است. اره با دیتابیس بازار پولی قبول میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ Data = داده ها - اطلاعات ها Base = پایگاه DataBase = پایگاه داده ها - پایگاه اطلاعات دیتابیس یعنی شما اطلاعاتتون رو به از طریق برنامه هایی مثل Sqlite یا Navicat به صورت فایل db در بیارید و اطلاعات رو بخونید ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aaaaaaa 6 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ خب چطوری میشه یه دیتابیس ساخت؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ خب چطوری میشه یه دیتابیس ساخت؟! با نرم افزار Navicat For Sqlite البته نرم افزار های بهتری هم هست ولی این با حجم کم و محیط کاربری زیبا هست... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aaaaaaa 6 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ من Navicat for MySQl رو دانلود کردم...حالا چطور دیتابیس بسازم؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
omid1377 44 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ من Navicat for MySQl رو دانلود کردم...حالا چطور دیتابیس بسازم؟! من Navicat for MySQl رو دانلود کردم...حالا چطور دیتابیس بسازم؟! یه جستجو بکنید یا آموزش ساخت کتاب بخرید همه چی هست توش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aaaaaaa 6 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ اصلا نسخه ای که گفتم درسته؟! چون 5-6 تا نسخه داشت...SQL,Premeum<Essentails و .... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ این نسخه مناسب شماستNavicat Premium لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
aaaaaaa 6
سلام دوستان من میخواستم بدونم دیتابیس چیه؟! شنیدم بازار برنامه های وب ویو رو پولی قبول نمیکنه اما با دیتابیسو قبول میکنه...الان اگه با اسکرول ویو یه متنو نمایش بدم چی حساب میشه؟! دیتابیس؟!
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.