reza2001 587 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ سلام خدمت دوستان عزیزم . من میخوام با کلیک روی باتون به صفحه برنامه هام توی بازار بره . اگه می تونید کدش رو بزارید ! ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fileman 328 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ این هم بدون کتابخونه: Dim intent1 As Intent intent1.Initialize(intent1.ACTION_VIEW,"bazaar://collection?slug=by_author&aid=shenase toseedahande") StartActivity(intent1) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ دوست عزیز شما میتونید از کتابخونه AriaLib استفاده کنید کد هم به این صورت Dim am As AriaMarkets am.Cafebazaar_SafheToseDahande("id") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza2001 587 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ دوست عزیز شما میتونید از کتابخونه AriaLib استفاده کنید کد هم به این صورت Dim am As AriaMarkets am.Cando_SafheBarname("package_name") ممنون . بدون کتابخونه امکان پذیر نیست ؟! همین کد برای بازار چطوره ؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fileman 328 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ با یه جسنجو ساده: لینک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza2001 587 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ خیلی ممنون فقط یه سوال . شناسه توسعه دهنده رو از کجا بگیرم ؟! ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ خودم پیدا کردم . بازم ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ روی اسمتون توی بازار کلیک کنید. و لینک رو بگذارید تا بهتون عرض کنم ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
2delboro 12 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ این هم بدون کتابخونه: Dim intent1 As Intent intent1.Initialize(intent1.ACTION_VIEW,"bazaar://collection?slug=by_author&aid=shenase toseedahande") StartActivity(intent1) من از این کد در یک صفحه بر روی سه گزینه استفاده میکنم اما وقتی میخوام بعد از دیدن سه لینک به صفحه قبلی برنامه برگردم کامل از برنامه خارج میشه باید چکار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۴ من از این کد در یک صفحه بر روی سه گزینه استفاده میکنم اما وقتی میخوام بعد از دیدن سه لینک به صفحه قبلی برنامه برگردم کامل از برنامه خارج میشه باید چکار کنم؟ شما 3تا گزینه دارید ، یکی از این گزینه ها قطعا "خروج" هست ، کدهارو جابه جا کنید ، اونی که برای خروج هست رو بذارید برای 5ستاره دادن ، و اونی که برای 5ستاره هست قرار بدید برای خروج. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
reza2001 587
سلام خدمت دوستان عزیزم .
من میخوام با کلیک روی باتون به صفحه برنامه هام توی بازار بره . اگه می تونید کدش رو بزارید !
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.