aaaaaaa 6 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان من navicat premum رو دانلود و نصب کردم اما الان چطوری باید یه فایل db توی بسازم؟! واسه لیست ویو برنامم میخوام خواهشا زودتر پاسخ بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ دوست خوبم، بالای سایت ، قسمتی هست که تصویر زره بین داره و برای جستجو هست جتجو کنید، خیلی بهتره و هم زمانتون صرف انتظار برای پاسخ دوستان نیشه و هم به نتیجه میرسید لینک زیر رو بررسی کنید.. http://answercenter.ir/topic/4379-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-navicat-%D8%AF%D8%B1-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C/#entry28972 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghost 70 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ از منوی بالا روی گزینه connection کلیک کنید و از منویی که میاد SQLite رو انتخاب کنید. اون برای ساخت دیتابیس هست. بقیه مراحل ساخت دیتابیس هم که در انجمن هست. با سرچ میتونید پیدا کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
aaaaaaa 6
سلام دوستان من navicat premum رو دانلود و نصب کردم اما الان چطوری باید یه فایل db توی بسازم؟! واسه لیست ویو برنامم میخوام خواهشا زودتر پاسخ بدید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.