aaaaaaa 6 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ با سلام من طبق یک آموزش ویدیویی در انجمن پیش رفتم و یک فایل db ساختم اما وقتی آن را به برنامه ام میدهم ( با کتابخانه magic book کارمیکنم) ارور میدهد... این هم عکس از ارور: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ میگه همچین تیبلی موجود نیست شما کپی کردی دیتابیس رو توی پوشه فایل ها؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ درود دوست عزیز وقتی شما سورس خودتون رو دارید همینجوری بدون اینکه کسی از شما درخواست کرده باشه اینجا قرار میدید یعنی سورس براتون اهمت نداره حل مشکل شما هم ربطی به سورس نداره توی خطا گفته که اسم Table رو اشتباه وارد کردید شما توی کد نویسی فکر کنم نوشتید Tbl1 احتمال داره اسم جدول شما tbl1 باشه دیتابیس به حروف کوچیک و بزرگ حساس است از اشتراک گذاری سورس بدون درخواست سایر دوستان جدا خودداری فرمایید موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aaaaaaa 6 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ ببینید توی اون سورسی که برای کتابخانه MagicBook بود این کد رو نوشته بود: mb.List("bank.db",SQL1,cur,"Tbl1",ListView1,"Onvan","Fasl","Neshan") خب مثلا من اسم تیبیل ام رو گذاشتم Tbl1 این Onvan و Fasl و Neshan رو دقیقا کجای این Novicat باید اضافه کنم؟ من صفر صفر ام هیچی از این نرم افزار نمیدونم...اما واقعا اگه تو اسکایپ با دوستان مطرح کنم راحت تر میگما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ ببینید توی اون سورسی که برای کتابخانه MagicBook بود این کد رو نوشته بود: mb.List("bank.db",SQL1,cur,"Tbl1",ListView1,"Onvan","Fasl","Neshan") خب مثلا من اسم تیبیل ام رو گذاشتم Tbl1 این Onvan و Fasl و Neshan رو دقیقا کجای این Novicat باید اضافه کنم؟ من صفر صفر ام هیچی از این نرم افزار نمیدونم...اما واقعا اگه تو اسکایپ با دوستان مطرح کنم راحت تر میگما دوست من شما هنوز کار با نرم افزار Navicat رو یاد ندارید و میتونید توی انجمن جسنجو کنید.در ضمن اقای رمضانی عزیز قبلنا اموزش ساخت تیبل و انجام 4 عمل مورد نظر در دیتابیس رو هم دادن. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aaaaaaa 6 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ میشه لینک بدید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafaHD 44 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ http://answercenter.ir/topic/3790-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%87-database-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%B3/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
aaaaaaa 6
با سلام من طبق یک آموزش ویدیویی در انجمن پیش رفتم و یک فایل db ساختم اما وقتی آن را به برنامه ام میدهم ( با کتابخانه magic book کارمیکنم) ارور میدهد...
این هم عکس از ارور:
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.