ehsankhan 256 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ سلام چطوری میشه مثل این برنامه : http://myket.ir/App/ir.rzm.hiddenmic/%D8%B6%D8%A8%D8%B7-%D8%B5%D8%AF%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AE%D9%81%DB%8C این قسمتشو ساخت ؟ نمایش برنامه با شماره گیری 0010 - غیر فعال سازی برنامه با شماره گیری 001 میدونم با سرویس هست اما نمیدونم توی سرویس چی بنویسم ؟ لطفا کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehsankhan 256 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ سلام حتما باید جون ارل رو قسم بخورم یکی لطف کنه در حق من بیاد جواب بده خخخخ دمتون گرم لطفا کمک عدد رو با سورس فضول یاب فهمیدم اما چطوری با کد همین کارو بکنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مصطفی حقیقی 176 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ یه چیزی هست به نام BroadCastReceiver با این میشه عمل تماس رو برگردوند یا همون cancel کرد با کد bc.setResultCode(0) اما b4a چنین کدی نداره میخواین بنده برای Eclipse می نویسم اینجا قرار میدم البته اگه به کار میاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ چون جون ارل رو قسم خوردی : ))) شما یه سرویس بساز برای مثال call توی Service_start این کد رو بزار : Sub Service_Start(startingIntent As Intent) If startingIntent.Action = "android.intent.action.NEW_OUTGOING_CALL" Then If startingIntent.HasExtra("android.intent.extra.PHONE_NUMBER") Then Dim myphone As String myphone = startingIntent.GetExtra("android.intent.extra.PHONE_NUMBER") Log(myphone) End If End If End Sub این کد رو هم به منیفست اضافه کن : AddPermission(android.permission.PROCESS_OUTGOING_CALLS) AddReceiverText(call, <intent-filter> <action android:name="android.intent.action.NEW_OUTGOING_CALL" /> <category android:name="android.intent.category.DEFAULT" /> </intent-filter>) اگه خواستی اسم سرویس رو هم عوض کنی توی منیفست به جای call اسم سرویس خودت رو بزار به همین سادگی به همین خوشمزگی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ وای پس دیگه جون ارل و بیل گیتس و استیو جابز رو قسم میخوریم تا حل بشه ممنون از اموزشت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehsankhan 256 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ یه چیزی هست به نام BroadCastReceiver با این میشه عمل تماس رو برگردوند یا همون cancel کرد با کد bc.setResultCode(0) اما b4a چنین کدی ندارهمیخواین بنده برای Eclipse می نویسم اینجا قرار میدم البته اگه به کار میاد البته یه کتابخونه به این نام که شما فرمودین توی بیسیک هستتوی سورس فضول یاب میشه مثلا کاربر عدد 0020 رو از قسمت تماس شماره گیری میکنه و بلافاصله تماس اتوماتیک قطع میشه و یک سرویس اجرا میشه من همینو میخوام با این تفاوت که بجای 0020 بک کد رو کاربر بگیره مثلا *123# و بعد از تماس برنامه باز بشه و برنامه هم از اجرا کد جلوگیری کنه مثل تماس امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم اگه میشه اکلیپسشو بنویسید و امین جان اون اکلیپسو میتونه برام بیاره توی بیسیک فور اندروید راستی مصطفی جان این لینک احتمال میدم همون باشه که من میخوام البته فکر کنم اکلیپس باشه http://stackoverflow.com/questions/27776756/how-to-check-android-call-forwarding-enabled-outside-of-phonestatelistener دمتون گرم که جواب دادین و میدین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehsankhan 256 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ چون جون ارل رو قسم خوردی : ))) شما یه سرویس بساز برای مثال call توی Service_start این کد رو بزار : Sub Service_Start(startingIntent As Intent) If startingIntent.Action = "android.intent.action.NEW_OUTGOING_CALL" Then If startingIntent.HasExtra("android.intent.extra.PHONE_NUMBER") Then Dim myphone As String myphone = startingIntent.GetExtra("android.intent.extra.PHONE_NUMBER") Log(myphone) End If End If End Sub این کد رو هم به منیفست اضافه کن : AddPermission(android.permission.PROCESS_OUTGOING_CALLS) AddReceiverText(call, <intent-filter> <action android:name="android.intent.action.NEW_OUTGOING_CALL" /> <category android:name="android.intent.category.DEFAULT" /> </intent-filter>) اگه خواستی اسم سرویس رو هم عوض کنی توی منیفست به جای call اسم سرویس خودت رو بزاربه همین سادگی به همین خوشمزگی امین جان چطوری کد مثلا *123# رو کاربر بگیره و بقیه موضوع ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ myphone شماره ک گرفته میشه دیگه Sub Service_Start(startingIntent As Intent) If startingIntent.Action = "android.intent.action.NEW_OUTGOING_CALL" Then If startingIntent.HasExtra("android.intent.extra.PHONE_NUMBER") Then Dim myphone As String myphone = startingIntent.GetExtra("android.intent.extra.PHONE_NUMBER") Log(myphone) If myphone= "*123#" Then Log(" *123# gerefte shod ") End If End If End If End Sub شرط بزار اگه myphone فلان بود فلان کار رو بکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehsankhan 256 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ آره منم log کردم هیچی نیومد ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehsankhan 256 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ myphone شماره ک گرفته میشه دیگه Sub Service_Start(startingIntent As Intent) If startingIntent.Action = "android.intent.action.NEW_OUTGOING_CALL" Then If startingIntent.HasExtra("android.intent.extra.PHONE_NUMBER") Then Dim myphone As String myphone = startingIntent.GetExtra("android.intent.extra.PHONE_NUMBER") Log(myphone) If myphone= "*123#" Then Log(" *123# gerefte shod ") End If End If End If End Sub شرط بزار اگه myphone فلان بود فلان کار رو بکنه دمت گرم امین فقط چطوری مثل گرفتن 0020 با کد زیر سریع و اوماتیک تماس قطع میشه چطوری یعد از کد *123# هم همین اتفاق بیافته ؟ Sub KillCall Dim r As Reflector r.Target = r.GetContext Dim TelephonyManager, TelephonyInterface As Object TelephonyManager = r.RunMethod2("getSystemService", "phone", "java.lang.String") r.Target = TelephonyManager TelephonyInterface = r.RunMethod("getITelephony") r.Target = TelephonyInterface r.RunMethod("endCall") End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مصطفی حقیقی 176 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ اینم کد و کتابخونه خیلی وقت بود کد واسه اندروید نزده بودم Desktop.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hunter0010 62 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ تو سورس برنامه ی فضول یاب همچین قابلیتی داره که میتونی ازش استفاده کنی سورس هم داخل انجمن موجوده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehsankhan 256 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ تو سورس برنامه ی فضول یاب همچین قابلیتی داره که میتونی ازش استفاده کنی سورس هم داخل انجمن موجوده بالاخره سورسو پیدا کردم توی کدوم اکتیویتیه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ تو سورس برنامه ی فضول یاب همچین قابلیتی داره که میتونی ازش استفاده کنی سورس هم داخل انجمن موجوده تو سورس فضول یاب هست ولی اینقد حرفه ایه به این راحتی ازش سردرنمیاری من هر کاری کردم بفهمم که چی به چی هیچی نفهمیدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hunter0010 62 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ تو سورس فضول یاب هست ولی اینقد حرفه ایه به این راحتی ازش سردرنمیاری من هر کاری کردم بفهمم که چی به چی هیچی نفهمیدم قسمتهای برنامه توی سورس مشخصه که توجه کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehsankhan 256 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ قسمتهای برنامه توی سورس مشخصه که توجه کن پیدا کردم اما به این قسمت ارور میده Dim psl As PhoneStateListener خط قرمز زیرشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ پیدا کردم اما به این قسمت ارور میده Dim psl As PhoneStateListener خط قرمز زیرشه کتابخونه PhoneStateListener رو باید تیک بزنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hunter0010 62 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ کتابخونه PhoneStateListener رو باید تیک بزنی اینم کتابخانه مورد نیاز شما http://s6.picofile.com/file/8207686318/PhoneStateListener.rar.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehsankhan 256 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ من به جواب نرسیدم لطفا از طرف هم بهترین پاسخ را انتخاب نکنید . یه مورد ممنون بابت سورس فضول یاب عالی بود اما من میخوام بجای 0020 کاربر کد بزنه مثل زیر ؟ من الان این تاپیکو پیدا کردم : http://answercenter.ir/topic/1999-%D8%AA%D8%B4%D8%AE%DB%8C%D8%B5-%D8%B4%D9%85%D8%A7%D8%B1%D9%87-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%87-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%DA%AF%D9%88%D8%B4%DB%8C/ یه نرم فزاری رو دیده بودم ، که برای مخفی کردن نرم افزارا بود ، این نرم افزار خودش آیکون خودشو توی منو مخفی میکیرد ، و برای باز کردنش ، خود کاربر یه کدی رو تعیین میکرد ... و وقتی با اون کد تماس میگرفت ، نرم فزار باز میشد! مثلا هروقت کاربر توی گوشیش کد *12*454# رو میگرفت اون نرم افزار باز میشد! میشه کمک کنید که چطور میشه همچین کاری کرد!؟ همچنین چیزی میخوام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran901 41 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ دمت گرم امین فقط چطوری مثل گرفتن 0020 با کد زیر سریع و اوماتیک تماس قطع میشه چطوری یعد از کد *123# هم همین اتفاق بیافته ؟ Sub KillCall Dim r As Reflector r.Target = r.GetContext Dim TelephonyManager, TelephonyInterface As Object TelephonyManager = r.RunMethod2("getSystemService", "phone", "java.lang.String") r.Target = TelephonyManager TelephonyInterface = r.RunMethod("getITelephony") r.Target = TelephonyInterface r.RunMethod("endCall") End Sub دوست عزیز من هم این کارو کردم بعد از دریافت شماره بلافاصله به این قطعه کد نمیشه تماسو رد کرد ی تایمر با اینتروال 1 ثانیه بذارید 1 ثانیه بعدش که شماره شناسایی شد قطع کنه بعدم تایمرو غیرفعال کنید حتما! درست میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajjadrastin 100 ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ چون جون ارل رو قسم خوردی : ))) شما یه سرویس بساز برای مثال call توی Service_start این کد رو بزار : Sub Service_Start(startingIntent As Intent) If startingIntent.Action = "android.intent.action.NEW_OUTGOING_CALL" Then If startingIntent.HasExtra("android.intent.extra.PHONE_NUMBER") Then Dim myphone As String myphone = startingIntent.GetExtra("android.intent.extra.PHONE_NUMBER") Log(myphone) End If End If End Sub این کد رو هم به منیفست اضافه کن : AddPermission(android.permission.PROCESS_OUTGOING_CALLS) AddReceiverText(call, <intent-filter> <action android:name="android.intent.action.NEW_OUTGOING_CALL" /> <category android:name="android.intent.category.DEFAULT" /> </intent-filter>) اگه خواستی اسم سرویس رو هم عوض کنی توی منیفست به جای call اسم سرویس خودت رو بزار به همین سادگی به همین خوشمزگی ممنون. بفرمایید اینم سورس کامل: پیوست شد. call.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ehsankhan 256
سلام
چطوری میشه مثل این برنامه :
http://myket.ir/App/ir.rzm.hiddenmic/%D8%B6%D8%A8%D8%B7-%D8%B5%D8%AF%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AE%D9%81%DB%8C
این قسمتشو ساخت ؟
نمایش برنامه با شماره گیری 0010 - غیر فعال سازی برنامه با شماره گیری 001
میدونم با سرویس هست اما نمیدونم توی سرویس چی بنویسم ؟
لطفا کمک کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
28 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.