mehran901 41 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان اجزایی که در designator هستن خب با راست کلیک روشون و از بخش generate میشه دید چه event هایی دارن ولی مثلا من از timer ی شی میسازم از کجا بدونم که name_tick() اونت مربوط به سر ریز تایمره ؟ تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ شما توی محیط کد نویسی خارج از یه ساب اول بنویسین Sub بعد Space رو بزنید و بعد Tab ، بعد لیستی از ویو ها و کتابخونه ها نمایش داده میشه که با کلیک روی هر کدوم Event های اون نمایش داده میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ سلام عزیزم درست متوجه نشدم خوب tick فک کنم یعنی انجام شدن دیگه، یعنی وقتی یه کاریو تیک میزنی یعنی انجام دادی حالا یه مثال پایین پایین کدهات و بیرون تمام ساب ها بنویس sub بعد یه اسپیس بزن و بعد یه تب لیست تمام چیزاهایی که تو برنامه شما(با توجه به کتابخونه هات) تعریف شده، نشون داده میشه، با کلیک روی هر کدوم، به لیست ایونت هاش میری مثلا sms interceptor یه رویداد داره برای message receive که برای زمانی هست که پیام داری و ....... -------- استاد شاهدی هم قبل از من توضیح دادن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran901 41 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ شما توی محیط کد نویسی خارج از یه ساب اول بنویسین Sub بعد Space رو بزنید و بعد Tab ، بعد لیستی از ویو ها و کتابخونه ها نمایش داده میشه که با کلیک روی هر کدوم Event های اون نمایش داده میشه دستت طلا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran901 41 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ سلام عزیزم درست متوجه نشدم خوب tick فک کنم یعنی انجام شدن دیگه، یعنی وقتی یه کاریو تیک میزنی یعنی انجام دادی حالا یه مثال پایین پایین کدهات و بیرون تمام ساب ها بنویس sub بعد یه اسپیس بزن و بعد یه تب لیست تمام چیزاهایی که تو برنامه شما(با توجه به کتابخونه هات) تعریف شده، نشون داده میشه، با کلیک روی هر کدوم، به لیست ایونت هاش میری مثلا sms interceptor یه رویداد داره برای message receive که برای زمانی هست که پیام داری و ....... -------- استاد شاهدی هم قبل از من توضیح دادن لطف کردین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ دوست عزیز چون تازه واردین امتیاز منفی نمیگیرین ولی لطفا برای تشکر پست نزنید (اسپم محسوب میشه)، دکمه پسندیدم رو بزنید کافیه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehran901 41
سلام دوستان
اجزایی که در designator هستن خب با راست کلیک روشون و از بخش generate میشه دید چه event هایی دارن ولی مثلا من از timer ی شی میسازم از کجا بدونم که name_tick() اونت مربوط به سر ریز تایمره ؟
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.