mortezasaidi 6 ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ با عرض سلام خدمت تمامی اساتید محترم من سورس یخ را دانلود کردم اما قابلیت اشتراک گذاری متن از دیتابیس را ندارد خواهش می کنم بفرمایید چگونه این کار را انجام بدهم : تمام راه های گفته شده انجمن را انجام دادم ، اما وقتی روی دکمه اشتراک کلیک می کنم و به طور مثال بر روی " پیام رسانی " کلیک می کنم هیچ متنی را نمی آورد با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mortezasaidi 6 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ دوستان توجه کنید اگر فردی خواست در سورس یخ دکمه اشتراک بگذاره با این کد عمل کند Sub ntshare_Click Dim i As Intent i.Initialize(i.ACTION_SEND,"") i.SetType("text/plain") i.PutExtra("android.intent.extra.TEXT", Ltxt1.text) i.WrapAsIntentChooser("اشتراک بگذاريد") StartActivity(i) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ ببین شاید به دردت خورد Dim share As Intent share.Initialize(share.ACTION_SEND,"") share.SetType("text/plain") share.PutExtra("android.intent.extra.TEXT",l.Text) share.WrapAsIntentChooser("اشتراک گذاری با ...") StartActivity(share) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mortezasaidi 6
با عرض سلام
خدمت تمامی اساتید محترم
من سورس یخ را دانلود کردم
اما قابلیت اشتراک گذاری متن از دیتابیس را ندارد
خواهش می کنم بفرمایید چگونه این کار را انجام بدهم : تمام راه های گفته شده انجمن را انجام دادم ، اما وقتی روی دکمه اشتراک کلیک می کنم و به طور مثال بر روی " پیام رسانی " کلیک می کنم هیچ متنی را نمی آورد
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.