sajad8888 819 ارسال شده در 22 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، 2015 از این حرفایی که زدی هیچ کدوم رو نفهمیدم :| نور طبیعیه ساعت 5 صبح بود :| ولی چشم داداش انجام میدم :| عالیه اقا ایراد نگیرین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parsixa 35 ارسال شده در 22 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، 2015 یک ماه پیش نکته عکس : لکه آینه که تو چشم افتاده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 22 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، 2015 دوست عزیز عکس خوبی بود خیلی خوبه و اینا کاش میدای یکی عکس میگرفت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parsixa 35 ارسال شده در 22 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، 2015 دوست عزیز عکس خوبی بود خیلی خوبه و اینا کاش میدای یکی عکس میگرفت عکس با فول زوم گرفته شده کیفیتش پایین اومده مرسی از توجهت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad_mahdi 451 ارسال شده در 22 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، 2015 تقریبا همین شکلیم: :دی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 23 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، 2015 اره اگه تقلبی نباشه شوخی کردم ناراحت نشو نه خوبه بازار شاید بپرسه که کجا عکس گرفتی دم خونه مردم که نبوده و اینا بازم شوخی بود دمت گرم عزیزم!ناراحت چرا بشم!!! عکس تو خونه خودمون بوده و نو ساخت بوده و کامل کامل نبود! دمت گرم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
binam 262 ارسال شده در 23 آبان، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، 2015 تقریبا همین شکلیم: :دی اگه اینطوری هستی گوشات کمی بزرگه **شوخی بود ** لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
megacpu 16 ارسال شده در 23 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، 2015 سلاملکووووووم کوچیک همه فرزادم... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 23 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، 2015 خوبه دوستان میخوان باهم آشنا بشن ولی قوانین انجمن هم یادتون نره اسپم بازی راه انداختید ها بیخیال فقط خواستم یکم حالتونو بگیرم اینم من ( خوده من ) پا به توپ یکسال پیش : http://s6.picofile.com/file/8207932418/IMAG0476.jpg اینم عکس پروفایلم هر کسی هم انتقاد کنه بن میشه :دی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza2001 587 ارسال شده در 23 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، 2015 سلام به همه ! این هم عکس من : برای سه ماه پیش هست حالا متوجه شدین چرا من میشینم تو خونه برنامه نویسی می کنم ؟! آخه برم بیرون چشمم میزنن . تا سر کوچمون برم 1 میلیون تلفات میشه . میفهمین........ من قشنگ تر از پریام تنها تو انجمن نمیام بچه های انجمن دزدن منو تنهایی میدزدن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 23 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، 2015 سلام به همه ! این هم عکس من : برای سه ماه پیش هست حالا متوجه شدین چرا من میشینم تو خونه برنامه نویسی می کنم ؟! آخه برم بیرون چشمم میزنن . تا سر کوچمون برم 1 میلیون تلفات میشه . میفهمین........ من قشنگ تر از پریام تنها تو انجمن نمیام بچه های انجمن دزدن منو تنهایی میدزدن همینجا جا داره کلمه زارت رو بگم * شوخی* شوخی کردم خیلی هم خوشگله ولی من هر وقت عکسو میبینم میگم چرا گوشاش آبیه؟ ماشالله شریک عزیز لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza2001 587 ارسال شده در 23 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، 2015 حسین جان کاربر فعال هستی واقعا نمیدونی پست های دراااااااااااااااااااااااااااااااااااز رو نباید نقل قول کنی ؟! بعدشم مگه دروغ می گم ؟! همه راست بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 23 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، 2015 اینو زورکی گرفتن ازم کلا بدعکسم بهار 90 یه عکاسی بود که براش عکس ایمیل میکردم گفت یه دوربین تازه گرفتم بیا تست کنیم. سه تا ازم گرفت یکیشم بزرگ چاپ کرده راستی الان اون فوکولها ریخته 12 کیلو چاق تر شدم "به دلیل رعایت شئونات اسلامی، از قرار دادن عکس جدید معذوریم" لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 23 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، 2015 عکس من هم که آواتار ام هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 23 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، 2015 تعریف از خود نباشه اینم منم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sejil 180 ارسال شده در 23 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، 2015 سلام به همه دوستان منم چنتا عکس تو لپتاب از خودم دارم میزام واستون 1- شلمچه (مرز ایران و عراق) راهیان نور 2- اینم همون شلمچس 3- همون شلمچه ولی توی تانک و در حال مزاکره با چنتا جاهل :/ 4- آرامگاه شهید چمران (واقعا عاشقشم) 5- از بچه گی عاشق ارتفاع بودم واسه همینم رفتم رشته سنگنوردی(صخره نوردی - غارنوردی) 6- 7- 8- 9- موفق و پیروز باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yasin011 285 ارسال شده در 23 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، 2015 m4x5tianv1b6.jpg دیوانه ی کفشتم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :S لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.