kingkadkhodai 32 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ B4A version 4.30Parsing code. 0.01Compiling code. 0.13Compiling layouts code. 0.03Generating R file. 0.29Compiling debugger engine code. Errorjavac 1.9.0-eaerror: Source option 1.5 is no longer supported. Use 1.6 or later. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
karok64 0 ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۶ سلام من هم همین ارور رو میده یعنی : B4A version: 6.00 Parsing code. (0.00s) Compiling code. (0.42s) Compiling layouts code. (0.00s) Organizing libraries. (0.00s) Generating R file. (0.07s) Compiling debugger engine code. Error javac 1.9.0-ea error: Source option 1.5 is no longer supported. Use 1.6 or later. api من هم نسخه ی 24 هستسش با jdk نسخه 9 کمکم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohmaddgh 0 ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ سلام - داش شایان خیلی لطفی به من کرده اید و من به انجمن های دیگه مشکلمون بیان کردم جواب ندادند و با اینکه درگیرش بوده ام . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohmaddgh 0 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۴ سلام - مال من مثل این مشکل دوستم است و ولی یه کم کدش فرق داره میتونه چی باشه و راهنمایی ام کنید . Parsing code. 0.06Compiling code. 0.22Compiling layouts code. 0.03Generating R file. 1.20Compiling generated Java code. Errorjavac 1.9.0-eaerror: Source option 1.5 is no longer supported. Use 1.6 or later. اینمم هم تصویر http://uupload.ir/files/99og_1.png لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۴ سلام عزیزان من چنپ وقت پیش این مشکل برام پیش اومد و فهمیدم ربطی به نسخه api نداره شما از jdk نسخه ۱.۸ استفاده کندید درست میشه من ۹ رو ریخته بودم خراب شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirpashax 0 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۵ میشه لطفا JDK v.1.4 رو برام بزارید؟؟؟ مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ د.ست عزیز این ارور میگه که نسخه api ای که شما دانلود کردین خییلییی قدیمیه! یه نسخه مثل نسخه 19 دانلود کنید! یا حتی 22 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kingkadkhodai 32 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ د.ست عزیز این ارور میگه که نسخه api ای که شما دانلود کردین خییلییی قدیمیه! یه نسخه مثل نسخه 19 دانلود کنید! یا حتی 22 یعنی کل sdk قدیمیه. اگه داری ممنون میشم آپ کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ یعنی کل sdk قدیمیه. اگه داری ممنون میشم آپ کنی نه دوست عزیز SDK قدیمی نیست API قدیمیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ یعنی در واقعا platform عه api ای که دانلود کرذین قدیمیه! پِلَتفرم یه api بالا رو دانلود کنید! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
kingkadkhodai 32
B4A version 4.30
Parsing code. 0.01
Compiling code. 0.13
Compiling layouts code. 0.03
Generating R file. 0.29
Compiling debugger engine code. Error
javac 1.9.0-ea
error: Source option 1.5 is no longer supported. Use 1.6 or later.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.