sajad8888 819 ارسال شده در 23 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، 2015 راستش من گوشی بازم داداش. ولی در جواب دوستان : 1 - مشکل من با ایفون یه مشکل کانلا شخصیه!! 2- خیلی از گوشیها و تبلتها هستن که دوس دارم داشته باشم، ولی کلا آدمی نیستم که بیشتر از 400 تومن بدم گوشی 3- من یه پیرگاردین پی 8 پلاس خریدم واسه خانوومم با این مشخصات : سی پی یو : Quad Core MTK6582 GPU MALI400 رم اجرایی: 1 گیگ ddr3 حافظه داخلی: 8 گیگ دوربین : 8 مگ عقب و 3.2 جلو صفحه : 5.5 اچ دی با قابلیت پخش فیلم اچ دی!! گرافیک : یادم نیست این خاموش بود آوردن برام ، الان بازار 370 تا 430 قیمتشه، من خریدم 145 تومن فقط یک ساعت کار کرده بود، فلش زدم روشن شد(بگو ماشا الله!!) خداییش میزنه رو دست هواووی و سامسونگ. بازی نیوده بریزم روش و اجرا نکنه همین مشخصات بالا رو فک کنم ایفون هم نداره یا سامسونگ بزنه زیر 850 نمیده. داداش هواوی honor7 رو ساخته رم4 گیگ حافظه فک کنم 64 گیگ!!!! اندازه صفحش یادم نیست و کلا به نظرت این خوبه؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 23 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، 2015 داداش هواوی honor7 رو ساخته رم4 گیگ حافظه فک کنم 64 گیگ!!!! اندازه صفحش یادم نیست و کلا به نظرت این خوبه؟؟؟ داداش هواووی هرچی بزنه، مشخاصتش نصف اون چیزیه که هست!! راستی honor یه شرکت قراردادیه که هواووی براش میزنه. این مدلی که شما میگی رو ندیدم هنوز. باید بنچمارک بگیرم ببینم چند مرده حلاجه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 23 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، 2015 داداش هواووی هرچی بزنه، مشخاصتش نصف اون چیزیه که هست!! راستی honor یه شرکت قراردادیه که هواووی براش میزنه. این مدلی که شما میگی رو ندیدم هنوز. باید بنچمارک بگیرم ببینم چند مرده حلاجه تازه رونمایی شده فک کنم تا 3 ماه دیگه میاد تو بازار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 23 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، 2015 تازه رونمایی شده فک کنم تا 3 ماه دیگه میاد تو بازار قبل خرید گوشی، تو اینترنت بگرد ببین بنچمارک گرفتن و نتیجه چی بوده. یا اگر کسی از اشناها داره خودت بنچمارک بگیر. تست کن ببین واقعیه یا نه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 23 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، 2015 دوستان داره یکم اسپم بازی میشه فقط لطف کنید مدل گوشیتون رو اعلام کنید مباحث دیگه رو توی چت باکس باهم در میون بزارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 23 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، 2015 من دوسال پیش تبلتی خریدم چینی بود (اون موقع هیچی سر درنمیاوردم از گوشی) samsung id720 بود که سه ماه باهاش کار کردم و خراب شد هر چقدر که به مختار گفتیم راه حل بده درستش کنیم گفت باید پول بدی الآن هم که فعلا sony tipo duile (فک کنم اشتب نوشتم) دارم :oops: :oops: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 23 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، 2015 سلام منم چنت داشتم Core Grand Grand2 HtcD816 S3 S5 Note3 N9005 Ace3 Hehe Note4 الانم S6 دارم از همه بهتر هم نوت 4 هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir222555 80 ارسال شده در 23 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، 2015 فعلا : Sony Xperia z3 dual قبلا : Sony xperia neol لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mortezasaidi 6 ارسال شده در 30 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، 2015 Samsung galaxy s3 , Note 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezaffff 112 ارسال شده در 30 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، 2015 سلام من گوشیم الان سونی ایکسپریا تیپو هستش عالییه ولی مهر ماه میخوام هو ا وی هانر6 بگیرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
omid1377 44 ارسال شده در 30 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، 2015 منم گوشی های زیادی داشتم بعضی ا شونو می گم غلط امایی هم زیاد هست sonyerecson w700 samsung e250 iphone 4s یه کوشی چینی سونی lt26i که الانم بعد سه چهار سال کار می کنه iphone 5s هواوی اسند پی 6 هواوی اسند پی 7 خداییش می گم هواوی از همه گوشی ها بهتره فقط یه ادم متعصب می توونه بگه بده بخدا از هرچی ایفون سامسونگ s3 ,و s4 هم که دستم بوده هواوی از همشون بهتر بوده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammade79 127 ارسال شده در 30 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، 2015 گوشی من گلکسی اس 6 ادج هست یه آیفون 5s دارم و یه سونی z2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 30 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، 2015 من دوسال پیش تبلتی خریدم چینی بود (اون موقع هیچی سر درنمیاوردم از گوشی) samsung id720 بود که سه ماه باهاش کار کردم و خراب شد هر چقدر که به مختار گفتیم راه حل بده درستش کنیم گفت باید پول بدی الآن هم که فعلا sony tipo duile (فک کنم اشتب نوشتم) دارم :oops: :oops: الآن هم روش اندروید 5 دارم نصب میکنم :dance: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 30 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، 2015 فقط هاوایی g610 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirbeigi 192 ارسال شده در 30 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، 2015 galaxy s3 اون سری اولیاش میخوام A7 بگیرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 5 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، 2015 به ترتیب از قدیم به جدید: Sony Ericsson Hazel (j20) Sony Ericsson X10 Mini Pro Huwaei G610 البته این دومیه رو تقریبا 6 سال داشتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
beny81 28 ارسال شده در 5 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، 2015 میدونم چی میگی! ولی باید کار کنی! یعنی واقعا بین کلی گوشی رابط کاربری huawei و Samsung رو مقایسه کردم! (با s5 و mate7) واقعا رابط کاربری mate7 (همون اموشن ui) خیییلییی سبک تر بود! یعنی یچزی میگم یچیزی میشنوی! ولی کلا من با جفتش عادت دارم! چون با هر دوش کار کردم ولی حالا نظر شخصیه دیگه! یچزی رو هم بگم که با آقا مختار هزیز موافقم که سامسونگ ناز داره! واقعا زود هنگی میشه! یکی از اقوام s5 داشت! بعد از ۷-۸ ماه کار کردن گرفتم دستم یکاری انجام بدم براش! رفتم تو تنظیمات گوشی و ... چشمت روز بد نبینه! میخواست وارپ یه بخش بشه باید کم کم ۷-۸ ثانیه صبر میکردی! پیر شدم تا انجام بدم! دوست عزیز درسته قبلا رابط کاربری سامسونگ خیلی سنگین بود اما الان تاچ ویز فکر میکنم هشت یکی از سبک ترین رابط کاربری هاست! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
beny81 28 ارسال شده در 5 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، 2015 من از اول سامسونگ داشتم و خواهم داشت الانم در حال حاضر galaxy s3 دارم گوشی قبلیم هم galaxy ace بود! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.