amirbeigi 192 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ سلام چند وقته موقعه تست این ارور رو میده Compiling generated Java code. Error Picked up _JAVA_OPTIONS: -Xmx-256m Invalid maximum heap size: -Xmx-256m Could not create the Java virtual machine. چیکار کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirbeigi 192 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ http://answercenter.ir/topic/3469-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D9%84-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86/ مشکلم حل شد ککموم از سایت خوبتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ سلام برادرک، خوش اومدی ارل توی سایت مرجع، درباره مشکلت گفته که فضای خالی وجود نداره توی هارد این موردو چک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirbeigi 192 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ سلام برادرک، خوش اومدی ارل توی سایت مرجع، درباره مشکلت گفته که فضای خالی وجود نداره توی هارد این موردو چک کنید هاردم جا داره هنوز داداش من یه اروری میداد رفتم java_option_ رو تغییر دادم ولی دوباره درست کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirbeigi 192 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ آقا من JAVA_OPTION رو دوباره تغیر دادن حالا واسه هر چروژه اینو میده B4A version: 5.02 Parsing code. (0.00s) Compiling code. (0.04s) Compiling layouts code. (0.00s) Generating R file. (0.44s) Compiling generated Java code. Error javac 1.6.0_03 src\b4a\example\main.java:48: cannot find symbol symbol : method runHook(java.lang.String,b4a.example.main,<nulltype>) location: class anywheresoftware.b4a.BA processBA.runHook("oncreate", this, null); ^ 1 error لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ آقا من JAVA_OPTION رو دوباره تغیر دادن حالا واسه هر چروژه اینو میده B4A version: 5.02 Parsing code. (0.00s) Compiling code. (0.04s) Compiling layouts code. (0.00s) Generating R file. (0.44s) Compiling generated Java code. Error javac 1.6.0_03 src\b4a\example\main.java:48: cannot find symbol symbol : method runHook(java.lang.String,b4a.example.main,<nulltype>) location: class anywheresoftware.b4a.BA processBA.runHook("oncreate", this, null); ^ 1 error در مورد خطای اول فکر کنم با اضافه کردن این کد به Manifest Editor کارتون درست بشه : SetApplicationAttribute(android:largeHeap,"true") اگر باز هم درست نشد اینجوری برید : C:\Users\<Your user name>\AppData\Roaming\Anywhere Software\Basic4android بعدش یک فایل ساخته شده با اسم b4xV5 که البته بسته به ورژن B4A شما داره ! اون فایل رو با NotePad باز کنید و MaxRamForDex رو از 1024 به 1536 تغییر بدید در مورد خطای Run Hook هم باید بگم B4A خودتون رو کاملا حذف کنید و دوباره B4A رو در یک مسیر جدید نصب کنید مشکل حل میشه موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amirbeigi 192
سلام
چند وقته موقعه تست این ارور رو میده
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.