moreb 16 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ چجوری میتونم با اسکرول ویو محتوای لیبل رو اسکرول کنم؟ تو دل اسکرول بار یه پنل لود میکنم که تو اون پنل لیبل هست ولی متن اسکرول نمیشه ممنون میشم اگه کسی کمک کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ سلام عزیزم خوش اومدی شما الان فقط یه اسکرول ویو داری و لیبل؟ کتابخونه فراخوانی 3 رو دانلود کن dim fara as farakhani fara.setscroll(lbl,scroll) کتابخونه تکست ستینگ هم میتونی استفاده کنی کتابخونه اقا پژمان عزیز هم هست با کتابخونه stringutills هم میتونی کار کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
moreb 16 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ سلام عزیزم خوش اومدی شما الان فقط یه اسکرول ویو داری و لیبل؟ کتابخونه فراخوانی 3 رو دانلود کن dim fara as farakhani fara.setscroll(lbl,scroll) کتابخونه تکست ستینگ هم میتونی استفاده کنیکتابخونه اقا پژمان عزیز هم هست با کتابخونه stringutills هم میتونی کار کنی سلام خیلیی ممنونم :gol]فقط این کتابخونه ها کجا هستند؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ خواهش میکنم عزیزم Farakhani 3 textsetting AutoScrollSize StringUtills اموزش همه اینها هم تو سایت هست عزیزم، اسمشون رو سرچ کنی، اموزش زیاده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
moreb 16
چجوری میتونم با اسکرول ویو محتوای لیبل رو اسکرول کنم؟ تو دل اسکرول بار یه پنل لود میکنم که تو اون پنل لیبل هست ولی متن اسکرول نمیشه
ممنون میشم اگه کسی کمک کنه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.