mehran901 41 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان این پرمیشن واسه چیه ؟ چرا من همیشه ارور میگیره کامپایلرم از این و باید حذفش کنم ؟ SetApplicationAttribute(android:theme, "@android:style/Theme.Holo") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qasem 249 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ این مربوط به تم holo خود بیسیکه . اگه میخوای برنامه ارور نده باید نسخه api برنامه را ببری بالا مثلا نسخه 15 به بعد . مشکل حل میشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran901 41 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ ممنون تم holo چیه ؟ افکت های نمایشی خاصی به برنامه میده ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qasem 249 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ تم پیشفرض خود بیسیکه. این لینک و ببین یه سری تم هست برای بیسیک که شما میتونی بجای این تم از اون ها هم استفاده کنی و یا اینکه اگه میخوای برنامه دیگه به اون تم گیر نده کلا از مانیفست برنامه حذف اش کن. http://answercenter.ir/topic/3225-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D8%AA%D9%85-%D9%87%D8%A7-%DB%8C%D8%A7-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D9%87%D8%A7%DB%8C-b4a/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehran901 41
سلام دوستان این پرمیشن واسه چیه ؟
چرا من همیشه ارور میگیره کامپایلرم از این و باید حذفش کنم ؟
SetApplicationAttribute(android:theme, "@android:style/Theme.Holo")
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.