محمدی 95 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان کسانی که با طراحی های متریال آشنابیت دارن؟ به نظرتون اسلاید منو MsMaterialDrawer خوبه یا AhNavigationDrawer? تو کدوم دستم باز تره و اسلاید منو بهتری میتونم درست کنم؟ خیلی ذهنمو درگیر کرده ممنون اگه جواب بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ سلام. من با AhNavigationDrawer کار کردم. ولی با MsMaterialDrawer آشنایی ندارم. AhNavigationDrawer خیلی ساده هست و برای یه اسلاید منو ساده و متریال خوبه . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ اگه میخوای خیلی شخصی سازی کنیش از AhNavigation استفاده کن ، اگه نه MsMaterialDrawer خیلی بهتره از نظر من لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
محمدی 95
سلام دوستان
کسانی که با طراحی های متریال آشنابیت دارن؟ به نظرتون اسلاید منو MsMaterialDrawer خوبه یا AhNavigationDrawer?
تو کدوم دستم باز تره و اسلاید منو بهتری میتونم درست کنم؟
خیلی ذهنمو درگیر کرده ممنون اگه جواب بدید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.