fazly 33 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان آیا راهی هست که بفهمیم وقتی کاربر میخواد یه متنی رو بنویسه زبان انتخاب شده مثلاً انگلیسیه یا فارسی؟ مثلاً برای متن داخل Edittext که از راست به چپ باشه یا برعکس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۵ سلام میشه توضیح بدید این کتابخونه کارش چی؟ من میخام به دستگاه بگم زبان کیبرد رو با کلیک روی یک دکمه عوض کنه از چه فرمانی باید استفاده کنم ؟ متشکر از راهنمایی اندروید مثل ویندوز نیست که یک کیبرد داشته باشه و با یه دستور api زبان رو عوض کنی در اندروید هر کیبرد کار خودشو می کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ کتابخونه Recognize رو تیک بزنین Sub ED1_TextChanged (Old As String, New As String) Dim rec As Recognize If rec.checkFarsiCharecter(New) Then ED1.Gravity=Gravity.RIGHT Else ED1.Gravity=Gravity.LEFT End If End Sub سلام میشه توضیح بدید این کتابخونه کارش چی؟ من میخام به دستگاه بگم زبان کیبرد رو با کلیک روی یک دکمه عوض کنه از چه فرمانی باید استفاده کنم ؟ متشکر از راهنمایی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۴ سلام میشه توضیح بدید این کتابخونه کارش چی؟ من میخام به دستگاه بگم زبان کیبرد رو با کلیک روی یک دکمه عوض کنه از چه فرمانی باید استفاده کنم ؟ متشکر از راهنمایی دوست عزیز واسه سوالاتون تاپیک بزنید , چیزی هم که میخواین امکانش نیست که با کد زبان کیبورد عوض شه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
armeshi 0 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۸ سلام چطور میتونم" تنظیم زبان "رو تو برنامم بگنجونم کاربر زبان برنامه رو خودش تغییر بده (فارسی-انگلیسی - عربی و .....) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ در رویداد TextChange بنویسید اگر عدد وارد شده A یا B یا C یا... بود EditText1.Gravity بشه Left . و همین طور اگر ا و ب و ث و... بود راست چین. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
omid1377 44 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ Editext1.Gravity = Gravity.NO_GRAVITY اینطوری بنویس خودش اگه فارسی بود راست چین می شه و برعکس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ کتابخونه Recognize رو تیک بزنین Sub ED1_TextChanged (Old As String, New As String) Dim rec As Recognize If rec.checkFarsiCharecter(New) Then ED1.Gravity=Gravity.RIGHT Else ED1.Gravity=Gravity.LEFT End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran901 41 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ بدون نیاز به کتابخونه و افزایش حجم برنامه راحت میشه کد اسکی رو چک کرد تا در محدوده حرف فارسی اگه بود راست چین در غیر این صورت چپ چین کنه من چون شبیه سازم فارسی ساپورت نمیکنه محدوده کد اسکی حروف فارسی رو نتونستم بدست بیارم واسه حروف بزرگ و کوچیک نوشتم میتونید ازش الگو بگیرید و حرف فارسی رو هم با همین الگو اضافه کنید Sub EditText1_TextChanged (Old As String, New As String) Dim i As Byte i =Asc( EditText1.Text.SubString2(EditText1.Text.Length -1,EditText1.Text.Length)) If i >= 65 And i <= 90 Then Msgbox("harfe bozorg vared shode ","") else if i >= 97 And i <= 122 Then Msgbox ("harfe koochik vared shode ","") End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
fazly 33
سلام دوستان
آیا راهی هست که بفهمیم وقتی کاربر میخواد یه متنی رو بنویسه زبان انتخاب شده مثلاً انگلیسیه یا فارسی؟
مثلاً برای متن داخل Edittext که از راست به چپ باشه یا برعکس
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.