jfareba 37 ارسال شده در 23 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، 2015 سلام بازار ایراد گرفته که دست رسی به ارسال اس ام اس رو از طریق منیفست حذف کنم وبا اینتنت درستش کنم کسی میدونه چه جوری درستش کنم؟ کدش رو اگه بلدین بفرستین لطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 23 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، 2015 شما اومدین با phoneSms اس ام اس رو ارسال کردید. که مورد تایید بازار نیست ، باید با اینتنت ارسال کنید پیامک رو به این صورت: Dim In As Intent Dim number = "09388091472" As String In.Initialize(In.ACTION_VIEW, "sms:" & number) In.PutExtra("sms_body", "متن پیامک") StartActivity(In) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jfareba 37 ارسال شده در 23 آبان، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، 2015 برنامه من برنامه پیامکی هست سورسش رو از این انجمن برداشتم دقیق نمیدونم کدوم قسمت رو درست کنم این کد که شما قرار دادین که واسه یه شماره تلفن هست متوجه نمیشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 23 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، 2015 برنامه من برنامه پیامکی هست سورسش رو از این انجمن برداشتم دقیق نمیدونم کدوم قسمت رو درست کنم این کد که شما قرار دادین که واسه یه شماره تلفن هست متوجه نمیشم کدی که آقای نیکروان دادن در قسمتی که شماره تلفن هست میایید شماره تلفن فرد مورد نظر که قراره اس ام اس براش ارسال بشه رو وارد میکنید قسمت متنش هم مشخصه دیگه ! باید حتما از کد آقای نیکروان استفاده کنید بعید میدونم با RemovePermission کردن کارتون درست بشه . باید حتما کاری که آقای نیکروان گفتند رو انجام بدید !!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jfareba 37 ارسال شده در 23 آبان، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، 2015 ممنون ولی من اصلااز چنین کدی استفاده نکردم شماره موبایل یک نفر به چه درد میخوره واسه برنامه پیامکی اگه منظورتون قسمت تماس با ما هست که من از ایمیل استفاده کردم نه تلفن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 23 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، 2015 دوست عزیز شما با استفاده از این سورس کانتکت مورد نظر رو انتخاب میکنید و شمارش رو توی یک متغیر به جای اون شماره میزاری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jfareba 37 ارسال شده در 23 آبان، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، 2015 ممنون مشکل حل شد کد رو اضاف نوشته بودم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 23 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، 2015 آقا ببخشید یه سوالی نمی شه کاری به این اینتنت کرد که نره داخل بخش پیام ها ،، یعنی من بهش بگم هرچی داخل ادیت تکست بود رو ارسال کنه و اون هم مستقیم ارسالش کنه نه متن رو ببره و داخل بخش پیامک ها اونجا ارسالش کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 23 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، 2015 آقا ببخشید یه سوالی نمی شه کاری به این اینتنت کرد که نره داخل بخش پیام ها ،، یعنی من بهش بگم هرچی داخل ادیت تکست بود رو ارسال کنه و اون هم مستقیم ارسالش کنه نه متن رو ببره و داخل بخش پیامک ها اونجا ارسالش کنه درود در این صورت بازار قبول نمیکنه برنامه رو کاربر حتما باید عینا متن پیامکی که میخاد ارسال بشه رو ببینه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
jfareba 37
سلام بازار ایراد گرفته که دست رسی به ارسال اس ام اس رو از طریق منیفست حذف کنم وبا اینتنت درستش کنم کسی میدونه چه جوری درستش کنم؟
کدش رو اگه بلدین بفرستین لطفا
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.