alireza_066 46 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان من دیتابیس کاملی از مناظر دارم و میخواستم یه برنامه پخش مناظر زنده بزنم اما نمیدونم مراحل کارش چیه که برم روی هر مرحله تحقیق کنم و کار کنم بتونم کد نویسیش کنم میشه راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ http://answercenter.ir/topic/5784-%D9%BE%D8%AE%D8%B4-%DB%8C%DA%A9-%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA-%D8%B2%D9%86%D8%AF%D9%87-live-%D8%A7%D8%B2-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%B5%D8%AF%D8%A7-%D9%88-%D8%B3%DB%8C%D9%85%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D9%86/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ اگر می خواید برنامه بصورت معمولی باشه یعنی توی یه پلیر دیگه اجرا شه تصویر خوب می تونید از Intent استفاده کنید . می تونید جستجو کنید در موردش بحث شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_066 46 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ اگر می خواید برنامه بصورت معمولی باشه یعنی توی یه پلیر دیگه اجرا شه تصویر خوب می تونید از Intent استفاده کنید . می تونید جستجو کنید در موردش بحث شده قصدم اینه توی خود برنامه پخش بشه . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alireza_066 46
سلام دوستان من دیتابیس کاملی از مناظر دارم و میخواستم یه برنامه پخش مناظر زنده بزنم اما نمیدونم مراحل کارش چیه که برم روی هر مرحله تحقیق کنم و کار کنم بتونم کد نویسیش کنم میشه راهنمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.