ali8968 11 ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۳ دوستان کسی میدونه چجوری باید روی تصویر یک image view زوم کرد؟ زوم دو انگشتی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hani 0 ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۴ زوم دوانگشتی کتابخونه PinchZoomAndMove رو تیکش رو بزن بعد این کد رو برای imageview بنویس اون عددهایی رو که هستش میتونی تغییر بدی فکر کنم چند برابری زومشو مشخص میکنه. Sub Globals Dim p As PinchZoomAndMove Private ImageView1 As ImageView End Sub Sub Activity_Create p.Initialize(ImageView1,"img1","img",1,2.5,3,False,Me) p.CanZoom=True p.CanMove=True p.LimitArea=True End Sub سلام من این کد شمارو نوشتم توی برنامم ولی مشکلم اینه که برنامه رو توی sub activity مینویسم و برنامم اجرا نمیشه.دلیلش رو نمیدونید؟ میخام ایمیج ویوم قابلیت زوم داشته باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali8968 11 ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ اقا یکی کمک کنه چرا هیشکی جواب نمیده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۳ سلام سرچ کنید بحث زیاد شده در این مورد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arashzabihi 11 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ با سلام دوستان کسی میتونه در مورد PinchZoomAndMove کمک کنه؟ کتابخونشو دارم ولی نمیتونم برنامه نویسیشو تو عکسی که در حالت Imageview گذاشتم اعمال کنم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ زوم دوانگشتی کتابخونه PinchZoomAndMove رو تیکش رو بزن بعد این کد رو برای imageview بنویس اون عددهایی رو که هستش میتونی تغییر بدی فکر کنم چند برابری زومشو مشخص میکنه. Sub Globals Dim p As PinchZoomAndMove Private ImageView1 As ImageView End Sub Sub Activity_Create p.Initialize(ImageView1,"img1","img",1,2.5,3,False,Me) p.CanZoom=True p.CanMove=True p.LimitArea=True End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۳ سلام دوست عزیز یه سورس داشتم کار باهاش هم خیلی راحته فقط باید روش تمرکز کنی همین تا بفهمی خدا کنه بتونی باهاش کار کنی. دانلود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali8968 11 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ سلام دوستان من هنوز تو این زومه موندم این یه تیکه از کد منه من میخوام تو این قسمت واسه image view1 یه زوم بزارم با TouchImageView نتونستم با PinchZoomAndMove هم نشد چیکار کنم؟ Sub Gallery_OnClick(Thumbnail As Panel) Activity.LoadLayout("touch_img") ImageView1.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets, "image" & Thumbnail.Tag & ".jpg")) Button1.Visible=True لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali8968 11 ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ ارمین جان من زیاد گشتم ولی اون چیزی که میخوام نیست ببینید من یه image view دارم میخوام با دو انگشت روش زوم کنم ولی هیچی پیدا نکردم ممنون میشم کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ http://answercenter.ir/thread120.html سرچ کن زیاده https://www.google.com/search?sitesearch=basic4android.org&q=%D8%B2%D9%88%D9%85+%D8%B9%DA%A9%D8%B3&submit.x=0&submit.y=0&domains=basic4android.org&gws_rd=ssl لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ali8968 11
دوستان کسی میدونه چجوری باید روی تصویر یک image view زوم کرد؟
زوم دو انگشتی
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.