amirbeigi 192 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ سلام من یه سری کتابخونه دانلود کردم .... وقتی میریزم توی b4a این ارور رو میده : B4A version: 5.02 Parsing code. (0.00s) Compiling code. (0.07s) Compiling layouts code. (0.01s) Generating R file. (0.10s) Compiling generated Java code. Error javac 1.6.0_03 src\b4a\example\main.java:48: cannot find symbol symbol : method runHook(java.lang.String,b4a.example.main,<nulltype>) location: class anywheresoftware.b4a.BA processBA.runHook("oncreate", this, null); ^ 1 error به نظرم یکی از کتابخونه ها باعثشه ولی نمیدونم کدوم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ شما مسیر نصب بیسیک4اندروید رو وقتی تغییر میدید کتابخانه های قدیمی رو دوباره نریزید داخل این جدیده. البته یکمی صبر کنید چند روز بگذره ، کتابخانه هایی که نیاز دارید چند تاشو بریزید ، من اینکارو کردم مشکلی ایجاد نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ بر اساس تاپیک های قبلی احتمالا کتابخانه ها قدیمی هستند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amirbeigi 192
سلام
من یه سری کتابخونه دانلود کردم .... وقتی میریزم توی b4a این ارور رو میده :
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.