mohamad9204 19 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ سلام و خسته نباشید به همه دوستان عزیز آقا من یک آپ برای تاثیرات موسیقی ساختم(رایگان و باقیات و صالحات)حالا نیاز به کمک دارم برنامه بدرستی اجرا میشه اما به درستی کارشو انجم نمبده مثلا تنظیمات دلخواهتون انتخاب کنین ولی تنظیمات اصلا اعمال نمیشه و همچنین اطلاعی ندارم چطور متن رو بصورت مرتب دربیارم و همچنین دکمه بروز رسانی رو با کدهاش ارتباط بدم و یا در قسمت ارتباط با ما در فرستادن پیام مشکل پیش میاد کسی هست که برای رضای خدا درستشون کنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ دوست عزیز مشکلتون رو من حل میکنم پ خ رو چک کنید باتشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aaaaaaa 6 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ دوست عزیز برای راحتی کار میتونید از کتاب خونه MagicBook استفاده کنید سرچ کنید تو انجمن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohamad9204 19 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohamad9204 19 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ دنبالش میگردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohamad9204 19 ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۴ سلام اون دوست عزیزمون زحمت کشیدن اما متاسفانه نتونستند سورسشو کاری بنند با کتاب خونه MagicBook کار کردم انگار با تنظیمات من مشکل داشت کسی هست بتونه سروسشو درست کنه چند روزه کلافم کرده اگه هست بگه سورس رو بذارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۴ سلام اون دوست عزیزمون زحمت کشیدن اما متاسفانه نتونستند سورسشو کاری بنند با کتاب خونه MagicBook کار کردم انگار با تنظیمات من مشکل داشت کسی هست بتونه سروسشو درست کنه چند روزه کلافم کرده اگه هست بگه سورس رو بذارم کد یا سورستو بذار تا درستش کنیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohamad9204 19 ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۴ چشم .الان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohamad9204 19 ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۴ لینک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mohamad9204 19
سلام و خسته نباشید به همه دوستان عزیز
آقا من یک آپ برای تاثیرات موسیقی ساختم(رایگان و باقیات و صالحات)حالا نیاز به کمک دارم
برنامه بدرستی اجرا میشه اما به درستی کارشو انجم نمبده
مثلا تنظیمات دلخواهتون انتخاب کنین ولی تنظیمات اصلا اعمال نمیشه و همچنین اطلاعی ندارم چطور متن رو بصورت مرتب دربیارم
و همچنین دکمه بروز رسانی رو با کدهاش ارتباط بدم و یا در قسمت ارتباط با ما در فرستادن پیام مشکل پیش میاد
کسی هست که برای رضای خدا درستشون کنه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.