mohamad9204 19 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ اقا باید چنتا پست داشته باشیم تا بتونیم پیام خصوصی ارسال کنیم؟ الان گیر کردم نمیتونم از یه نفر کمک بخوام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ در حال حاظر کابران دارای بیش تر از 30 پست اجازه ارسال پیام خصوصی را دارند. با تشکر ، موفق باشید 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ درود فکر کنم این محدودیت را روی 30 قرار دادیم دلیلش هم بسیار واضح هست: دوستان به جای اینکه تاپیک بزن و منتظر پاسخ گرفتن باشن پیغام خصوصی میدن و اساتید انجمن رو اذیت میکنن اینجا انجمن هست ... اینجا تالار گفت و گو هست ... پس برای گفت و گو نیازی به پیغام خصوصی نیست... سوالات خودتون رو در بخش مربوطه و منطبق با قوانین مطرح کنید تا اساتید پاسخ شما رو بدن 6 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mansour-ghanaei 24 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۴ الان منم همین مشکل رو دارم و یکی از دوستان تو خصوصی ازم سوالی رو پرسیدن و من نمی تونم جواب بدم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۴ سیاست های انجمن قابل تغییر نمی باشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده