mohamad9204 19 ارسال شده در 23 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، 2015 اقا باید چنتا پست داشته باشیم تا بتونیم پیام خصوصی ارسال کنیم؟ الان گیر کردم نمیتونم از یه نفر کمک بخوام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,928 ارسال شده در 29 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، 2015 در حال حاظر کابران دارای بیش تر از 30 پست اجازه ارسال پیام خصوصی را دارند. با تشکر ، موفق باشید 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 29 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، 2015 درود فکر کنم این محدودیت را روی 30 قرار دادیم دلیلش هم بسیار واضح هست: دوستان به جای اینکه تاپیک بزن و منتظر پاسخ گرفتن باشن پیغام خصوصی میدن و اساتید انجمن رو اذیت میکنن اینجا انجمن هست ... اینجا تالار گفت و گو هست ... پس برای گفت و گو نیازی به پیغام خصوصی نیست... سوالات خودتون رو در بخش مربوطه و منطبق با قوانین مطرح کنید تا اساتید پاسخ شما رو بدن 6 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mansour-ghanaei 24 ارسال شده در 11 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، 2015 الان منم همین مشکل رو دارم و یکی از دوستان تو خصوصی ازم سوالی رو پرسیدن و من نمی تونم جواب بدم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 11 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، 2015 سیاست های انجمن قابل تغییر نمی باشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده