Orache 18 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ سلام من از 20 تا دکمه استفاده کردم تو 1 صفحه اما فقط 6 تاش تو صفحه جا میشه . میشه اسکرولی درست کرد ؟ مثلا اسکرول کنیم بیاد پایین ؟ میشه یه اموزشی فقط در این رابطه بدین ؟ یعنی چجوری یه اسکرول باشه که توش تعدادی دکمه باشه ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Orache 18 ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ داداش فعلا وقت ندارم . میشه فقط این یه مورد رو کمک کنین ؟ اخه من باید پارامتر hight رو تغییر بدم فقط بگین چه عددی بذارم و چیو تغییر بدم تا تو همه ی موبایل ها مثل هم و یک اندازه بیاد ؟ سورس هم که تو صفحه ی پیش گذاشته بودم میشه یه نگاهی بندازین و بگین چیکار کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Orache 18 ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ اگر پایین ترین دکمه chapter16 باشه ایا میشه از ScrollView1.Panel.Height = Chapter16.Top + 10%y استفاده کرد ؟ تو دستگاه مجازی که جواب داد . باید روی موبایل ها چک کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Orache 18
سلام من از 20 تا دکمه استفاده کردم تو 1 صفحه اما فقط 6 تاش تو صفحه جا میشه . میشه اسکرولی درست کرد ؟ مثلا اسکرول کنیم بیاد پایین ؟ میشه یه اموزشی فقط در این رابطه بدین ؟ یعنی چجوری یه اسکرول باشه که توش تعدادی دکمه باشه
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
22 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.