ha88an 203 ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان من میخوام یه کد بنویسم که هر وقت کاربر از هر اکتیویتی دیگه ای به اکتیویتی main من اومد یه سری کد اجرا بشه کد رو هم حتما باید به دلایلی توی اکتیویتی main بنویسم کمک کنید دوستان کارم بدجور گیره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ سلام نمی دونم ولی فکر کنم اینجوری بشه درست کرد یه متغییر از نوع String درست کن و بذارش توی Process_Globals اکتیوتی mainت و داخل بقیه اکتیویتی ها حالا واسه برگشت یا دکمه ای که گذاشتی بهش مقداری بده مثلا 1 و در اکتیویتی main هم شرط بذار که اگه اون متغیر برابر با 1 بود بیا این کار رو بکن مثلا در اکتیویتی main Sub Process_Globals Dim megdar As String End Sub Sub Activity_Resume If megdar = 1 Then Msgbox("sallam","") Else End If End Sub اینم توی اکتیویتی دومیت بذار Sub Button1_Click Main.megdar = 1 StartActivity(Main) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ha88an 203
سلام دوستان
من میخوام یه کد بنویسم که هر وقت کاربر از هر اکتیویتی دیگه ای به اکتیویتی main من اومد یه سری کد اجرا بشه
کد رو هم حتما باید به دلایلی توی اکتیویتی main بنویسم
کمک کنید دوستان کارم بدجور گیره
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.