amirbeigi 192 ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ سلام میخواستم ببینم این برنامه ها مثل تیکن 3 و اینجور بازی ها که ماله پلی استیشن هستش و برنامش توی بازاره چجور درست میشه ؟ (یه فایل .bin دارن فک کنم) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا معتمدی 612 ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ سلام , خیلی دنبالش گشتم و خیلی جستجو کردم ولی چیزی به دست نیومد شما میتونستی جستجو کنی توی این انجمن به یه جواب میرسیدی از علیرضا غفاری به نثل از یکی توی انجمن دوست و همسایه : ارسالی ۱۰ تیر ۱۳۹۴ - ۰۱:۳۶ قبل از ظهر سلام بله من قبلا ها دنبال ش بودم دو راه داره یکی یه نرم افزاره به نام Gensoid که با یه اینتنت می تونید یه آدرس بهش بدید و اون اجرا میکنه خوبی این نرم افزار اینه که اصلا جز برنامه ها نمیاد و کاربر نمی دونه. البته بدیش هم اینه که چند کیلوبیتس باید به حجم برنامه تون برای خود apk برنامه اختصاص بدید . که بعد از نصب برنامه تون باید با یه اینتنت برنامه رو نصب کنید. و اما راه دوم که خیلی پر درد سر هست. یه کتابخانه نوشته شده که البته جاوا هست و با تبدیل ش می تونید به راحتی برنامه های سگا رو اجرا کنید. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amirbeigi 192
سلام
میخواستم ببینم این برنامه ها مثل تیکن 3 و اینجور بازی ها که ماله پلی استیشن هستش و برنامش توی بازاره چجور درست میشه ؟
(یه فایل .bin دارن فک کنم)
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.