amirbeigi 192 ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ سلام اول از همه این انجمن عالیه ... من هر چی مشکل داشتم تاحالا کاربرای انجمن کمکم کردند ... سوالم اینه که من اگه بخوام توی یه اسکرول ویو 3 تا imageView بزارم و دوباره زیرش 3 تا دیگه و همینطور تا آخر باید چیکار کنم دقیقا ؟ یعنی باید اسکرول ویو رو توی دیزاین درست کنم و بقیه اونارو توی محیط برنامه نویسی اد کنم ؟ راستی یه سوال دیگه هم داشتم اگه بخوام یه آهنگو پلی و استاپ کنم از چه کدی باید استفاده بکنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ شما نیاز به حلقه For دارید. آمورش مولتی پنل آقای ایزدی و تگ و سندر رو حتما ببینید. توی انجمن درباره پخش فایل صوتی توضیح داده شده. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirbeigi 192 ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ شما نیاز به حلقه For دارید. آمورش مولتی پنل آقای ایزدی و تگ و سندر رو حتما ببینید. توی انجمن درباره پخش فایل صوتی توضیح داده شده. موفق باشید ممنون اون پلی و استاپ کدش چیه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۴ ممنون اون پلی و استاپ کدش چیه ؟ http://answercenter.ir/topic/688-%D9%BE%D8%AE%D8%B4-%D8%A2%D9%87%D9%86%DA%AF-%D8%A8%D8%A7-%D9%86%D8%B4%D9%88%D9%86-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A2%D9%87%D9%86%DA%AF-%D9%88%DA%A9%D9%85%D9%88-%D8%B2%DB%8C%D8%A7%D8%AF-%D8%B5%D8%AF%D8%A7/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amirbeigi 192
سلام
اول از همه این انجمن عالیه ... من هر چی مشکل داشتم تاحالا کاربرای انجمن کمکم کردند ...
سوالم اینه که من اگه بخوام توی یه اسکرول ویو 3 تا imageView بزارم و دوباره زیرش 3 تا دیگه و همینطور تا آخر باید چیکار کنم دقیقا ؟
یعنی باید اسکرول ویو رو توی دیزاین درست کنم و بقیه اونارو توی محیط برنامه نویسی اد کنم ؟
راستی یه سوال دیگه هم داشتم اگه بخوام یه آهنگو پلی و استاپ کنم از چه کدی باید استفاده بکنم ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.