کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 24 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، 2015 با سلام و خسته نباشید دوستان من میخوام داخل برنامه ام یه باتن و یک تکست باکس بزارم بعد وقتی که روی باتن کلیک کرد متنی که نوشته را برای شماره ی من ارسال کنه اگر پیام ارسال شد با مسیج باکس بگه که ارسال شد ولی اگر پیغام را ارسال کرد اما به هر دلیلی (نداشتن شارژ ، نداشتن آنتن گوشی و ...) ارسال نشد با مسیج باکس بگه که پیغام شما ارسال نشد اگه میشه سریع پاسخ بدهید ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا معتمدی 612 ارسال شده در 24 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، 2015 سلام موفق باشی Phone رو تیک بزن Dim a As PhoneSms توی کد کلیک روی باتنت Sub btn_Click a.Send("شماره",متنت) End Sub بعد بیا یه ساب بنویس و تموم Sub check_SmsSentStatus (Success As Boolean, ErrorMessage As String, PhoneNumber As String, Intent As Intent) If Success=False Then Msgbox("اس ام اس نرفت" & ErrorMessage,"ارور") Else Msgbox("اس ام اس رفت","موفق شدی ))") End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا معتمدی 612 ارسال شده در 24 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، 2015 مورد توجهت هم باشه که ارسال پیام با این روش بالا مورد تایید مارکت ها نیست تو باید بیای کاربر رو انتقال بدی به پیامک خود گوشیش بعد هم تموم متنو بنویسه و بفرسته با این ک کاربر ب صقحه ی ارسال اس ام اس ب شماره ای ک مشخص کردی میره توی گوشیش بعد دیگه خود گوشی بهش تایید و عدم تایید ارسال پیام رو میده Dim Inten As Intent Dim shomare = "شمارت" As String In.Initialize(In.ACTION_VIEW, "sms:" & shomare) In.PutExtra("sms_body", "متنت") StartActivity(Inten) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 24 آبان، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، 2015 Sub check_SmsSentStatus (Success As Boolean, ErrorMessage As String, PhoneNumber As String, Intent As Intent)If Success=False ThenMsgbox("اس ام اس نرفت" & ErrorMessage,"ارور")ElseMsgbox("اس ام اس رفت","موفق شدی ))")End IfEnd Sub همین کپی کنم بزارم یا نیاز به تغییر داره ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا معتمدی 612 ارسال شده در 24 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، 2015 نه برادر کپی کردن در این حد دیگه خوب نیست به نظر من شما یکم روی این کد فکر کن ببین درسته یا غلط یا کامله یا کامل نیست بعد یا خودت بنویس از داسته هات یا وقتی اینو کامل فرا گرفتی کپی کن که وقت الکی سر نوشتن از بین نره امیدوارم ناراحت نشده باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
کاربر ناشناس 2,148
با سلام و خسته نباشید
دوستان من میخوام داخل برنامه ام یه باتن و یک تکست باکس بزارم
بعد وقتی که روی باتن کلیک کرد متنی که نوشته را برای شماره ی من ارسال کنه
اگر پیام ارسال شد با مسیج باکس بگه که ارسال شد
ولی اگر پیغام را ارسال کرد اما به هر دلیلی (نداشتن شارژ ، نداشتن آنتن گوشی و ...) ارسال نشد با مسیج باکس بگه که پیغام شما ارسال نشد
اگه میشه سریع پاسخ بدهید
ممنونم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.