farhad-Fi 14 ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان من یه برنامه ای دارم که میخوام وقتی روی button1 کلیک کردم،6200 میلی ثانیه صبر کنه و تا این 6200 میلی ثانیه سپری نشده،هیچ کدی کار نکنه و پس از تمام شدن این زمان،بقیه ی کد هام کارکنه ممنون میشم اگه کمکم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
farhad-Fi 14 ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۴ فک کنم با تایمر میشه این کارو کرد خب چجوری میشه توضیح بدی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammade79 127 ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۴ با تایمر این کد رو در اکتیویتی بزن Sub Process_Globals Dim t As Timer End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("camera") t.Initialize("t",3300) t.Enabled = True end sub Sub t_Tick t.Enabled = False End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۴ سلام ببین شما میای و یه تایمر تعریف میکنی dim t as timer t.initialize("t1",6200) بعد میای و توی رویداد کلیک مینویسی t.enabled = true در رویداد timer_tick میای و هر چی کد داری مینویسی Sub t1_Tick code'''''''''''''''''''''''''''' t.enabled = true End Sub دوستمون هم قبل من گفتن دیگه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۴ فک کنم با تایمر میشه این کارو کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
farhad-Fi 14
سلام دوستان
من یه برنامه ای دارم که میخوام وقتی روی button1 کلیک کردم،6200 میلی ثانیه صبر کنه و تا این 6200 میلی ثانیه سپری نشده،هیچ کدی کار نکنه و پس از تمام شدن این زمان،بقیه ی کد هام کارکنه
ممنون میشم اگه کمکم کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.