مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ سلام چند مدته می خوام مشکلمو مطرح کنم ولی فراموش می کنم اقا دستگاه شبیه ساز بنده خیلی از دکمه هاش غیر فعاله توی عکس مشخص کردم کدوم دکمه ها غیر فعاله لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ موس رو میبری روش آبی نمیشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 نیما قبادی 246 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ ارز ادب و احترام ببخشید که مزاحم میشم.. اگه بتونی با همچین مشخصه ای شبیه سازتو درست کنی مشکلت حل میشه.. [ATTACH=CONFIG]104[/ATTACH] در پناه حق لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ مرسی از نیما عزیز درست شد و تشکر از آرمین گل لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
مجید آرتا 5,874
سلام
چند مدته می خوام مشکلمو مطرح کنم ولی فراموش می کنم
اقا دستگاه شبیه ساز بنده خیلی از دکمه هاش غیر فعاله
توی عکس مشخص کردم کدوم دکمه ها غیر فعاله
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده