این ارسال پرطرفدار است. مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ طبق پست دیروز Erel در سایت مرجع : I'm happy to release B4A version 5.20. All users who are eligible for a free upgrade should receive an email with installation instructions.This update adds an important new feature, the "Starter Service".The Starter service is a special service module that serves as the program single entry point. This feature solves one of the most common bugs in Android apps which happens when the program starts from a secondary activity or service and some of the resources are not ready.See this link for more information: Starter Service - Consistent & Single Entry PointOther improvements: Blocks completion: http://www.b4x.com/android/forum/threads/56983 The backwards / forward navigation feature was improved and there is a new list with the recent locations (Alt + N). The Logs font can be changed. Sub names are bold. RingtoneManager.Play method. New Designer navigation pad. Warnings engine improved. #SignKeyFile / SignKeyPassword attributes. Allow using a different signing key based on the build configuration. Colors list in the designer color picker. Bug fixes and other minor improvements. ×××××××××××××××××××××××××××××××××××××××× لینک تاپیک برای دانلود کردن این نسخه : دانلود بیسیک4اندروید ورژن 5.20 (تاریخ انتشار : 3 شهریور 1394) - ابزارهای B4A - برنامه نویسان بیسیک4اندروید 14 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ دقیقا 20 ساعت پیش لینک دانلود B4A نسخه جدید به خریداران License ایمیل شده که طی چند ساعت آینده توی انجمن قرار خواهد گرفت 8 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ می تونید متن انگلیسی رو به فارسی ترجمه کنید ما هم بفهمیم لطفا؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ من خوشحال به انتشار نسخه 5.20 B4A هستم. تمام کاربرانی که واجد شرایط برای ارتقاء رایگان هستند باید یک ایمیل با دستورالعمل نصب و راه اندازی دریافت می کنند. این به روز رسانی می افزاید: ویژگی های جدید مهم است، "استارت خدمات". خدمات شروع کننده یک ماژول خدمات ویژه که به عنوان برنامه نقطه ورود واحد در خدمت است. این ویژگی یکی از اشکالات رایج ترین حل در برنامه های آندروید که اتفاق می افتد زمانی که برنامه از یک فعالیت ثانویه یا خدمات شروع می شود و برخی از منابع آماده نیست. - سازگار و تنها نقطه ورود شروع کننده خدمات: این لینک برای اطلاعات بیشتر ببینید دیگر پیشرفت: بلوک اتمام: http://www.b4x.com/a...m/threads/56983 از ویژگی های ناوبری عقب / جلو بهبود یافته است و یک لیست جدید با مکان های اخیر (ALT + N) وجود دارد. فونت سیاهههای مربوط می توان تغییر داد. نام زیر میشوند. روش RingtoneManager.Play. جدید پد ناوبری طراح. موتور هشدار بهبود یافته است. #SignKeyFile / SignKeyPassword ویژگی های. اجازه می دهد با استفاده از یک کلید امضای مختلف بر اساس پیکربندی ساخت. رنگ ها در انتخاب رنگ طراح لیست. رفع اشکال و دیگر پیشرفت های جزئی درسته ترجمش بده ولی میشه فهمید! 6 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ به شدت منتظر لینک دانلود هستیم هستیم ... راستی آقای ایزدی شما لایسنس دارید که لینک دانلود رو دریافت می کنید یا از جایی می گیرید؟ 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ ببخشید می شه این دو لینک رو بررسی کنید http://www.yasdl.com/72601/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-basic4android.html http://p30download.com/fa/entry/32161/ اولی نسخه 3.20 Full رو برای دانلود گذشته و دومی نسخه 2.71 رو برای دانلود گذشته.قضیه چیه؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ لینک تاپیک برای دانلود کردن این نسخه : http://answercenter.ir/topic/6525-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A8%DB%8C%D8%B3%DB%8C%DA%A94%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF-%D9%88%D8%B1%DA%98%D9%86-520-%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%B4%D8%A7%D8%B1-3-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%88%D8%B1/ 5 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ آقای ایزدی می تونیم از Licanse Generoter قبلی استفاده کنیم ؟؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ آقای ایزدی می تونیم از Licanse Generoter قبلی استفاده کنیم ؟؟ تست نکردم اما میشه احتمالا 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezaffff 112 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ سلام اقای ایزدی من دانلود کردم ولی باز که میکنم میگه ریجستیر کن ریجیستر های بیسیک قبلی رو تست کردم ولی جواب نداد نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ سلام اقای ایزدی من دانلود کردم ولی باز که میکنم میگه ریجستیر کن ریجیستر های بیسیک قبلی رو تست کردم ولی جواب نداد سلام علیرضا جان. رجیستر قبلی نیاز نیست. بیسیک قبلی رو کاملا پاک کن و فایل هاش هم پاک کن. بعد این جدیده رو نصب کن ، دوتا فایل Dll و تکست هستش ، هردو رو بفرست به مسیر نصب بیسیک جدیدت و بیسیکت رو اجرا کن. 9 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
binam 262 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان میشه تو این ورژن از کد جاوا استفاده کرد؟ یا css نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان میشه تو این ورژن از کد جاوا استفاده کرد؟ یا css من نصب نکردم دوستان امتحان کنن ببینن میشه یا نه تو همین نسخه های قبل هم یکی از دوستان روشی گفته بود که میشد مستیم کد جاوا قرار بدی توش نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان میشه تو این ورژن از کد جاوا استفاده کرد؟ یا css بله از InLine Java میتونید استفاده کنید !!! 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ سلام ، دوستان این ارور چیه بعد آپدیت به 5.2 میاد B4A version: 5.20 Parsing code. (0.00s) Compiling code. (0.27s) Compiling layouts code. (0.05s) Generating R file. (0.06s) Compiling debugger engine code. (1.27s) Compiling generated Java code. Error javac 1.7.0_51 src\b4a\example\fav.java:62: error: cannot find symbol if (anywheresoftware.b4a.objects.ServiceHelper.StarterHelper.startFromActivity(processBA, wl, true)) ^ symbol: variable StarterHelper location: class ServiceHelper 1 error 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ درود احتمال زیاد مشکل از جاواتون هست جاوا jdk و خود بیسیک رو حذف کنید دوباره نصب کنید ( بیسیک رو در مسیری جدید نصب کنید ) 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ ممنون درستش کردم مشکل از کتابخونه ها بودش 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezaffff 112 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ سلام قسمت پکیج نیم برنامه رو کجا بنویسم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نی س نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ سلام قسمت پکیج نیم برنامه رو کجا بنویسم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نی س کلید ترکیبی CTRL+B رو بزن و پیکج رو عوض کن. 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ میشه یکی از دوستان تفاوت این ورژن رو با قبلی توضیح بده ؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.