amirex128 19 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ سلام من یک کتابخونه درون پرداخت از یک نفر همراه باسورس یک کتاب ناقص خریدم. فقط من یک مشکل با کتابخونه درون پرداخت دارم . اونم این هست که وقتی کتاب خونه رو برای برنامه ام تیک میزنم میخوام به یک متغیر تعریفش کنم نمیشه. یعنی این که متغیرر بیلینگ منجر3 رو نداره. بجاش یک سری چیزای دیگس . کسی هست که بتونه راهنمایی کنه منو. من این کتاب خونه رو پیوست کردم یک نگاهی بهش ندازید منو یک راهنمایی کنید با این باید چه طوری کار کنم. ********** لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirex128 19 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ نشد دیگه دست آخر اومدم از همین انجمن کتاب خونه رو خریدم واقعا توی اینترنت هیچ انجمنی در مورد بیسیک فور اندروید مث این نیس . حتی از کویک لرن هم سرتره !!!! من از همین جا از صفر شروع کردم و الان تقریبا تونستم یک سورس از صفر تا صد بنویسم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirex128 19 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ یعنی یک جون مرد نیست این مشکل منو حل کنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirex128 19 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ مشکل من اینه که بیلینگ منیجر 3 رو پیدا نمیکنه اصن نداره. یکی به من گفت داره فقط اسمش عوض شده من از کجا باید بفهمم یک کتاب خانه چه تاع های داره چند تا داره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ شما کتابخونه ای که بابتش پول دادی و ناشرش نیستی رو اینجا لینک دادی؟ یکی از مدیرا حذف کنه. لطفا عکس از مشکلتون بزارین یا تکه کد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirex128 19 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ شما کتابخونه ای که بابتش پول دادی و ناشرش نیستی رو اینجا لینک دادی؟ یکی از مدیرا حذف کنه. لطفا عکس از مشکلتون بزارین یا تکه کد اوه راستم ببخشید. این لینک عکس http://s3.picofile.com/file/8208623284/photo_2015_08_26_17_40_57.jpg مشکل من اینه که بیلینگ منجر نداره کتابخونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirex128 19 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ وقتی از متغییر این کتابخونه خودم استفاده میکنم این ارور رو میده http://s3.picofile.com/file/8208624192/a.jpg لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirex128 19 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ این هم عکس وقتی که با کتاب خونه مایکت بیلنک منجر 3 رو میارم و معرفی میکنم میده. نورو خدا یکی جواب بده http://s3.picofile.com/file/8208630684/bbb.jpg لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ عکس آخری مال ایراد از مانیفست هستش احتمال زیاد!! دوتای اولی هم باید اساتید بیان ببینن ولی از نظر ذهن معیوب بنده، ایراد از کتابخونست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ ورزن بیسیک 4.03 رو نصب کن حل میشه حل شد بزن تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amirex128 19
سلام
من یک کتابخونه درون پرداخت از یک نفر همراه باسورس یک کتاب ناقص خریدم.
فقط من یک مشکل با کتابخونه درون پرداخت دارم .
اونم این هست که وقتی کتاب خونه رو برای برنامه ام تیک میزنم میخوام به یک متغیر تعریفش کنم نمیشه.
یعنی این که متغیرر بیلینگ منجر3 رو نداره.
بجاش یک سری چیزای دیگس .
کسی هست که بتونه راهنمایی کنه منو.
من این کتاب خونه رو پیوست کردم یک نگاهی بهش ندازید منو یک راهنمایی کنید با این باید چه طوری کار کنم.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.