love 15 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۳ سلام و وقت بخیر ببخشید من سوالی داشتم من در برنامم بالای هر متن کتابم یه دکمه گذاشتم برای تنظیمات سایز متن ولی هر کاری میکنم نمیشه وقتی که روی اون دکمه کلیک میشه و سایزی انتخاب میکنم وقتی که تایید و میزنم متنم سایزش تغییر نمیکنه اگه ممکنه راهنمایی کنید ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۳ کد مربوط به تغییر سایزتونو اینجا قرار بدید چک کنیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۳ آموزشش هست تو سایت سرچ هم کنید پیدا میشه موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
love 15 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۳ فقط من دکمه تنظیماتم بالای متنم قرار داره یعنی به محض اینکه سایز متن رو تغییر میدم وقتی دکمه ok رو میزنم برمیگردم به متنم سایزش تغییر کرده باشه اینطوری میخوام ولی با این کدی که نوشتم وقتی اندازه متن رو تغییر میدم باید از متنم بیام بیرون دوباره روی ویوی متن کلیک بشه تا متنم سایزش هماهنگ با سایزی که انتخاب کردم باشه من اینطور نمیخوام If File.Exists(File.DirInternal,"FontSize.txt") = False Then File.Copy(File.DirAssets,"FontSize.txt",File.DirInternal,"FontSize.txt") End If cur=cheshm.sql1.ExecQuery("SELECT matn FROM cheshm WHERE list='"& cheshm.meghdar & "'") cur.Position=m Label2.text=cur.GetString("matn") t.Initialize t.LongText(Label2,Label2.Text,File.ReadString(File.DirInternal,"FontSize.txt"),ScrollView1,2) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
love 15
سلام و وقت بخیر
ببخشید من سوالی داشتم من در برنامم بالای هر متن کتابم یه دکمه گذاشتم برای تنظیمات سایز متن ولی هر کاری میکنم نمیشه وقتی که روی اون دکمه کلیک میشه و سایزی انتخاب میکنم وقتی که تایید و میزنم متنم سایزش تغییر نمیکنه اگه ممکنه راهنمایی کنید ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.