shide1 10 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۳ سلام خسته نباشید با چه دستوری میشه از فایل xml عکس رو تو لیست ویو قرار داد؟ با دستور AddTwoLinesAndBitmap میشه عکس کنار هر تیتر گذاشت اما نمیدونم با چه کدی عکس رو از xml میشه فراخوانی کرد!!ممنون میشم راهنماییم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shide1 10 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۳ ElseIf Name = "myimg"Then strimg= Text.ToString listview1.addtowlinesandbitmap(title,link,loadbitmap(file.dirassets,strimg)) ببخشید strimg رو چه نوعی تعریف کنم؟ تو خط زیر ارور میده ((ListView1.AddTwoLinesAndBitmap(Title,Link,LoadBitmap(File.DirAssets,strimg لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sepidpor 19 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ strimgاز نوع string دیگه که متن رو بگیره متن شما هم اسم عکستونه داخل xml مثلا background1.jpg لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shide1 10 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ متاسفانه فقط ارور میده.اگه میشه لطف کنید نگاهی بندازید ممنون میشم http://uplod.ir/ujgzxadu1vwf/XmlSax_img.rar.htm لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sepidpor 19 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ من نگاه انداختم شما باید تگ زیرو مابین تگ های TItle و Link بگذارید <myimg> Nameax.jpg</myimg> بعدش هم عکس شما باید داخل پوشه File پروژـون باشه مثلا در کد بالا من گفتم اسم عکس Nameax.jpg هستش که باید داخل پوشه فایل این عکس باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shide1 10 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ من نگاه انداختم شما باید تگ زیرو مابین تگ های TItle و Link بگذارید Nameax.jpg بعدش هم عکس شما باید داخل پوشه File پروژـون باشه مثلا در کد بالا من گفتم اسم عکس Nameax.jpg هستش که باید داخل پوشه فایل این عکس باشه واقعا ازتون ممنونم که راهنمایی می کنید . باز هم ارور داره برنامه.شما برنامه رو تست کردید؟ (ListView1.AddTwoLinesAndBitmap(Title,Link,LoadBitmap(File.DirAssets,strimg) تو این خط ارور میده*غمگین**غمگین* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shide1 10 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ من نگاه انداختم شما باید تگ زیرو مابین تگ های TItle و Link بگذارید Nameax.jpg بعدش هم عکس شما باید داخل پوشه File پروژـون باشه مثلا در کد بالا من گفتم اسم عکس Nameax.jpg هستش که باید داخل پوشه فایل این عکس باشه خیلی ممنونم از پاسختون کارهایی که گفتین رو انجام دادم اما باز هم ارور میده تو خط addtwolinesandbitmap شما برنامه رو تست کردید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sepidpor 19 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ برنامتون یه جوریه آخه قراره چی کار کنه؟ http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=6eb15991f25115c813a17f1b60a41d60 برنامه اتون الان ارور نمی ده ولی کار نمی کنه به نظر من بهتره به جای اینکه اطلاعات از xml بگیرید از sql استفاده کنید و آموزش مربوطه رو ببینید که بسیار ساده می تونید هم دیتابیس بنویسید هم ازش استفاده کنید با قابلیت های خیلی بیشتر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shide1 10 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ برنامتون یه جوریه آخه قراره چی کار کنه؟http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=6eb15991f25115c813a17f1b60a41d60 برنامه اتون الان ارور نمی ده ولی کار نمی کنه به نظر من بهتره به جای اینکه اطلاعات از xml بگیرید از sql استفاده کنید و آموزش مربوطه رو ببینید که بسیار ساده می تونید هم دیتابیس بنویسید هم ازش استفاده کنید با قابلیت های خیلی بیشتر قراره مثل برنامه خبرخوان خبرهارو از سایت بگیره و عکس هر خبر کنار تیترش باشه.برای این sql بهتره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sepidpor 19 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ نمی دونم در مورد خبرخوان ها هنوز سر رشته ای ندارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
lvlostafa7 22 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۳ سلام دوست عزیز شما باید اول آدرس عکس رو از فایل xml استخراج کنید یعد هر عملیاتی که میخواهید روش انجام بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shide1 10 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۳ سلام دوست عزیز شما باید اول آدرس عکس رو از فایل xml استخراج کنید یعد هر عملیاتی که میخواهید روش انجام بدید ممنونم از پاسختون بله من نمیدونم چطور ادرسش رو استخراج کنم ،میشه لطفا دستورشو بگید ؟ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Intelligent 93 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۳ کد addtowlinesandbitmap رو از توی شرط دربیار بذار آخر ساب ببین درست میشه یا نه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shide1 10 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۳ خیر درست نمیشه میشه به bitmap ادرس عکس رو که توی rss سایت هست داد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sepidpor 19 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۳ ElseIf Name = "myimg"Then strimg= Text.ToString listview1.addtowlinesandbitmap(title,link,loadbitmap(file.dirassets,strimg)) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shide1 10
سلام خسته نباشید
با چه دستوری میشه از فایل xml عکس رو تو لیست ویو قرار داد؟
با دستور AddTwoLinesAndBitmap میشه عکس کنار هر تیتر گذاشت اما نمیدونم با چه کدی عکس رو از xml میشه فراخوانی کرد!!ممنون میشم راهنماییم کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
14 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.