طاها 480 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان. من یه سورس اکشن منو دارم که میخوام تو برنامم استفاده کنم. من میخوام وقتی رو هر گزینه ای از منو کلیک میشه یه کار بخصوص انجام بده. مثلا آیتم یک، نشان دادن صفحه نطر بازار، آیتم دو، نشان دادن توست مسیج و... سورس پیوسته.ممنون action-menu.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammade79 127 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ بفرما Sub arcm1_Click(position As Int) If position=1 Then StartActivity(help) End If If position=2 Then StartActivity(about) End If If position=3 Then StartActivity(bazar) End If If position=4 Then Message.To.Add("[email protected]") Message.Attachments.Add(File.Combine(File.DirRootExternal, "SomeFile.txt")) StartActivity(Message.GetIntent) End If End Sub Sub Activity_Resume End Sub امیدوارم تونسته باشم بهت کمک کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
طاها 480 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ دوستان کسی بلد نیست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
طاها 480
سلام دوستان. من یه سورس اکشن منو دارم که میخوام تو برنامم استفاده کنم. من میخوام وقتی رو هر گزینه ای از منو کلیک میشه یه کار بخصوص انجام بده. مثلا آیتم یک، نشان دادن صفحه نطر بازار، آیتم دو، نشان دادن توست مسیج و...
سورس پیوسته.ممنون
action-menu.zip
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.