حاج حسین 2,098 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ سلام میلاد سراسر نور میلاد امام رئوف حضرت علی بن موسی رضا رو به همه شما عاشقان آن حضرت تبریک عرض میکنم یکی کتابخونه دستم رسیده عالی 20 دیگه لازم نیست هی برید دنبال آیکن فلان بگردید این کتابخونه خیلی بهتر از کتابخونه fontawesome لینک تو سایت اصلی دریافت کتابخونه شرمنده خودم حوصله ندارم که مثال براش درست کنم لطفا یکی این کارو انجام بده یا حق لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash127 488 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ داداش به درد نمیخوره بخوای ازش استفاده کنی چون خیلی سرعت لود برنامه پایین میاد چون خیلی ایکون داره و فقط شما از چنتاش استفاده می کنید بهتره ایکون هایی را که میخواین دونه دونه پیدا کنید و خودتون اونارو تبدیل به فونت کنید و دستی استفاده کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ آقا کسی تونسته مثال ازش بسازه من تو لینکی که استاد بیات گذاشتن رفتم و طبق کدهای که اونجا داده بود پیش رفتم با ارور مواجه شدم لطفا یکی یه مثال ساده از این کتابخونه بزاره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۴ بفرمایید اینم مثال با ریسورس برای اینکه بدونید چه آیکنی عددش چنده برید ریسورس فایل .xml رو باز کنید و توش پر از آیکن که عددشو جلوش نوشته مثال کار میکنه ولی یه مشکلی کوچک داره (ببینم متوجه میشید یا نه ) سورس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سجاد1 1 ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۵ مشکلش ارور لایته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.