aaaaaaa 6 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان من یه برنامه نوشتم با کتابخونه MagicBook وقتی اونو روی دستگاه مجاری (امولوتر) تست میکنم مشکلی نداره اما روی گوشیم که نصبش کردم وقتی روی آیتم های listview کلیک کردم با این ارور مواجه شدم: چیکار کنم؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ سلام کتابخونه مشکل داشت اصلاح شد http://answercenter.ir/topic/6601-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-magic-book-%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87-203/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammade79 127 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ دوست عزیز دیباگ موضوع مهمی هستش که اموزششو براتون در ویدیو ها میزارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
-A.T.M- 58 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ یه دیباگ بگیر ببین به کدوم کد گیر میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aaaaaaa 6 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ دوست عزیز من خیلی خیلی تازه کارم... دیباگ گرفتن جطوریه؟! مگه همین نیس که حالتو از Release میذاری رو Debug بعدش F5 میزنی؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
aaaaaaa 6
سلام دوستان من یه برنامه نوشتم با کتابخونه MagicBook وقتی اونو روی دستگاه مجاری (امولوتر) تست میکنم مشکلی نداره اما روی گوشیم که نصبش کردم وقتی روی آیتم های listview کلیک کردم با این ارور مواجه شدم:
چیکار کنم؟!
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.