aaaaaaa 6 ارسال شده در 27 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، 2015 سلام دوستان من یه برنامه نوشتم با کتابخونه MagicBook وقتی اونو روی دستگاه مجاری (امولوتر) تست میکنم مشکلی نداره اما روی گوشیم که نصبش کردم وقتی روی آیتم های listview کلیک کردم با این ارور مواجه شدم: چیکار کنم؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 28 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، 2015 سلام کتابخونه مشکل داشت اصلاح شد http://answercenter.ir/topic/6601-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-magic-book-%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87-203/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammade79 127 ارسال شده در 28 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، 2015 دوست عزیز دیباگ موضوع مهمی هستش که اموزششو براتون در ویدیو ها میزارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
-A.T.M- 58 ارسال شده در 27 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، 2015 یه دیباگ بگیر ببین به کدوم کد گیر میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aaaaaaa 6 ارسال شده در 27 آبان، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، 2015 دوست عزیز من خیلی خیلی تازه کارم... دیباگ گرفتن جطوریه؟! مگه همین نیس که حالتو از Release میذاری رو Debug بعدش F5 میزنی؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
aaaaaaa 6
سلام دوستان من یه برنامه نوشتم با کتابخونه MagicBook وقتی اونو روی دستگاه مجاری (امولوتر) تست میکنم مشکلی نداره اما روی گوشیم که نصبش کردم وقتی روی آیتم های listview کلیک کردم با این ارور مواجه شدم:
چیکار کنم؟!
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.