mosharif30 87 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان من میخوام باتون هام بدون هیچ دیزاین خاصی باشن و ساده ساده باشن منظورم اینه که دور نوشته ها هیچ حاله یا رنگی نباشه مثلا من وقتی میزارم رو حالت دیفالت و متن رو توی بخش کدنویسی لود میکنم یه حاله سیاهی دور متن هست(کم) من میخوام همون حاله هم نباشه و ساده ساده باشه (دیگه خیلی توضیح دادم چی میخوام ولی اگه متوجه نشدید بگید عکسش رو هم بزارم ) میخواستم ببینم چجوری میتونم اینکارو بکنم مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ شما این کتابی رو که دوستمون ساخته رو ببینید میبینید که دور نوشته هاش (درباره ما وخروج و ...)یه حاله سیاهی وجود داره من نمیخوام اون باشه چیکار کنم لینک عکس :http://www.axgig.com/images/41493435283146402396.png تو دیزاینر بگیر آلفا رو صفر کن؛اگه میخوای مثل عکس زیر بشه: https://cafebazaar.ir/media/upload/screenshot/damghan.teb.city2.jpg لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mosharif30 87 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ خوب عزیزم من اگه اون باتون ها رو تو فوتوشاپ بسازم زمانی که اون عکس رو بار گذاری میکنم چجوری تو بیسیک باتن برای اون رویداد بزارم بدون اینکه حاله ای داشته باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ منظورتون رو متوجه نشدم! یعنی چی ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mosharif30 87 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ شما این کتابی رو که دوستمون ساخته رو ببینید میبینید که دور نوشته هاش (درباره ما وخروج و ...)یه حاله سیاهی وجود داره من نمیخوام اون باشه چیکار کنم لینک عکس :http://www.axgig.com/images/41493435283146402396.png لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_066 46 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ باید با عکس با فرمت png مشکلتون حل شه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mosharif30 87 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ باید با عکس با فرمت png مشکلتون حل شه قربان من باید بیام عکس رو در فوتوشاپ با متن هاش بسازم و بعد بیام در دیزاینر یه باتن بسازم و بعد هم برنامه رو ران کنم .توی این روش که من امتحان کردم اون باتون ساخته شده نشون داده میشه(با حالت دور اون باتون ساخته شده یه حاله سیاه میزاره. اگر هم باور ندارید من همین الان sample رو براتون اپلود میکنم و میزارم تا ببینید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
beny81 28 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ دوست عزیز تو باید داخل دیزاینر باید دراوبل باتن روstatelist drawblea کنی بعد الفا همه گزینه های دیگه رو 0 کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_066 46 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ میتونی با فتوشاپ یه عکس با متن دلخواه خودت با فرمت png بزنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mosharif30 87
سلام دوستان
من میخوام باتون هام بدون هیچ دیزاین خاصی باشن و ساده ساده باشن
منظورم اینه که دور نوشته ها هیچ حاله یا رنگی نباشه
مثلا من وقتی میزارم رو حالت دیفالت و متن رو توی بخش کدنویسی لود میکنم یه حاله سیاهی دور متن هست(کم) من میخوام همون حاله هم نباشه و ساده ساده باشه
(دیگه خیلی توضیح دادم چی میخوام ولی اگه متوجه نشدید بگید عکسش رو هم بزارم )
میخواستم ببینم چجوری میتونم اینکارو بکنم
مرسی
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.