coco 1,746 ارسال شده در 27 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، 2015 سلام دوستان! این چند وقته من 2-3 بار ویندوز عوض کردم و از روی حواس پرتیم همه فونت هام و استایل هام و و براش هام و .... پاک شدن! حالا من که داغدار از دست دادن گنجینه عزیزم ( ) هستم که بیش از 3000 فونت ایرانی و خارجی و تلاش بیش از 2 سالم بود دنبال یه پک فونت میگردم که جای خالیشون پر کنه! اگه کسی لینکی چیزی داره بده! ممنون! (تو شادیاتون جبران کنیم! ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 27 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، 2015 سلام داداشم صبر کن ، من ساعت 12 ؛ 6000تا فونت برات آپلود میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 27 آبان، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، 2015 سلام داداشم صبر کن ، من ساعت 12 ؛ 6000تا فونت برات آپلود میکنم دستت درد نکنه! فدایی داری! فقط تشکر کار ساز نبود! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 28 آبان، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، 2015 چیشد برادر؟ هنوز آپلود نشده؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 28 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، 2015 درود با یه سرچ راحت میشه فونت های زیادی پیدا کرد عزیز، نیاز به آپلود نیست که... دانلود فونت های فارسی: سری B (برنا رایانه) - 4.3 مگابایت دانلود فونت های فارسی: سری Mj (مجتبی کیا) - 13.0 مگابایت دانلود فونت های فارسی: سری W (یونیکد مریم سافت) - 10.3 مگابایت دانلود فونت های فارسی: سری 2 (ام آر تی) - 1.9 مگابایت دانلود فونت های فارسی: تک فونت های مختلف - حجم: 8.5 مگابایت دانلود فونت های فارسی: پرشین سافت - 3.7 مگابایت دانلود فونت های فارسی: سری PHalls (پرشین هالز) - 110 کیلوبایت دانلود فونت های فارسی: سری Mazar (مسعود مزار) - 1.7 مگابایت دانلود فونت های فارسی: سری Sp (سینا پردازش) - 1.8 مگابایت دانلود فونت های فارسی: سری S (سیگنال) - 184 کیلو بایت دانلود فونت های فارسی: سری Dara (دارا) - 1.2 مگابایت دانلود فونت های فارسی: سری Sharif FarsiWeb Fonts (شریف) - 360کیلوبایت دانلود فونت های فارسی: سری Standardized Persian Fonts by SCICT (استانداردسازی شده توسط شورای عالی اطلاعرسانی) - 4.2 مگابایت دانلود فونت های فارسی: سری Farsi Web Font Package (فونت های فارسی اصلاح شده برای استفاده در وب سایت ها) - 2.9 مگابایت دانلود فونت های فارسی: سری AutoCAD Persian Fonts Package (فونت های فارسی اتوکد) - 3 مگابایت خدمت شما استفاده کنید منبع : www.p30download.com لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 28 آبان، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، 2015 درود با یه سرچ راحت میشه فونت های زیادی پیدا کرد عزیز، نیاز به آپلود نیست که... دانلود فونت های فارسی: سری B (برنا رایانه) - 4.3 مگابایت دانلود فونت های فارسی: سری Mj (مجتبی کیا) - 13.0 مگابایت دانلود فونت های فارسی: سری W (یونیکد مریم سافت) - 10.3 مگابایت دانلود فونت های فارسی: سری 2 (ام آر تی) - 1.9 مگابایت دانلود فونت های فارسی: تک فونت های مختلف - حجم: 8.5 مگابایت دانلود فونت های فارسی: پرشین سافت - 3.7 مگابایت دانلود فونت های فارسی: سری PHalls (پرشین هالز) - 110 کیلوبایت دانلود فونت های فارسی: سری Mazar (مسعود مزار) - 1.7 مگابایت دانلود فونت های فارسی: سری Sp (سینا پردازش) - 1.8 مگابایت دانلود فونت های فارسی: سری S (سیگنال) - 184 کیلو بایت دانلود فونت های فارسی: سری Dara (دارا) - 1.2 مگابایت دانلود فونت های فارسی: سری Sharif FarsiWeb Fonts (شریف) - 360کیلوبایت دانلود فونت های فارسی: سری Standardized Persian Fonts by SCICT (استانداردسازی شده توسط شورای عالی اطلاعرسانی) - 4.2 مگابایت دانلود فونت های فارسی: سری Farsi Web Font Package (فونت های فارسی اصلاح شده برای استفاده در وب سایت ها) - 2.9 مگابایت دانلود فونت های فارسی: سری AutoCAD Persian Fonts Package (فونت های فارسی اتوکد) - 3 مگابایت خدمت شما استفاده کنید منبع : www.p30download.com به جای اینکه از سایت های دیگه کپی و الحاق کنیم ؛ خودم امشب با پسورد همین سایت میزارم در ضمن این پک شامل تمام فونت ها میشه که حدود 15000تا فونت متاسفانه نمیدونم چرا اینقدر سرعت آپلود در پیکوفایل اومده پایین ... سرعت آپلود 6 کیلوبایت من چه کار کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 28 آبان، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، 2015 خیلی ممنون شایان جان و علیرضا جان!من منتظرمدوستان شما هم دیگه نزارید که اسپم بازی شه تا اقا شایان تمامی فونت هارو امشب بزارندمثل اینکه مشکل از سرعت پیکوفایل بوده و 9000تا از فونت ها آپلود شده! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.