amirbeigi 192 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ چرا نوشته ها از پنل میزنه بیرون ؟ اگه نوشته طولانی بزارم میزنه از پنل بیرون چیکار کنم نزنه بیرون ؟ (از Stringuntlsاستفاده کردم ... ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ کدهایی که استفاده کردین قرار بدید ببینیم چیکار کردین! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ دورد (به قول آقای ایزدی ) از کتابخونه تکس ستینگ استفاده کنید هم تنطیم متن داره همم فاصله خطوط هم کتاخونش هست هم مثالش تو انجمن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirbeigi 192 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ کدهایی که استفاده کردین قرار بدید ببینیم چیکار کردین! Sub Globals Dim SQL1 As SQL Dim cur1 As Cursor Private ScrollView1 As ScrollView Private copy As Button Private share As Button Private Panel1 As Panel Private Label1 As Label Dim text As String Dim ht As Float Dim StrUtil As StringUtils Dim PanelHeight As Int Dim myfont As Typeface Dim sh As AriaLib End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("sv1") File.copy(File.DirAssets,"tars.db",File.DirInternal,"tars.db") SQL1.Initialize(File.DirInternal,"tars.db",True) cur1 = SQL1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl") myfont = Typeface.LoadFromAssets("BTraffic.ttf") For i=0 To cur1.RowCount-1 cur1.Position=i text= cur1.GetString("SMS") ScrollView1.Panel.Color = Colors.Transparent Dim p1 As Panel p1.Initialize("") p1.LoadLayout("Dastan") ScrollView1.Panel.AddView(p1,0,PanelHeight,100%x,100dip) share.Tag = i copy.Tag = i ht=art(text,Label1,myfont,20) Label1.TextColor=Colors.White p1.Height=ht+70dip PanelHeight=PanelHeight+ht+70dip Next ScrollView1.Panel.Height=PanelHeight End Sub Sub art(txt As String,leb As Label,font As Typeface,size As Int) As Float Dim before,after As Float Dim Obj1 As Reflector leb.text=txt leb.TextSize=size leb.Gravity=Gravity.CENTER leb.Left=leb.Left leb.Typeface=font ht = StrUtil.MeasureMultilineTextHeight(leb , txt) Obj1.Target = leb before = Obj1.RunMethod("getLineHeight") Obj1.Target = leb Obj1.RunMethod3("setLineSpacing", .10, "java.lang.float", 1.5, "java.lang.float") Obj1.Target = leb after = Obj1.RunMethod("getLineHeight") ht = ((after * ht)/before) leb.Height = ht Return ht End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub share_Click Dim cursor3 As Cursor cursor3 = SQL1.ExecQuery("SELECT SMS FROM tbl") Dim btn2 As Button btn2=Sender cursor3.Position =btn2.Tag Dim matnsms As Label matnsms.Initialize("") matnsms.text=cursor3.GetString("SMS") cursor3.Close StartActivity(sh.ShareText(matnsms.text,"اشتراک گذاری با :")) End Sub Sub copy_Click Dim something As BClipboard Dim cursor2 As Cursor cursor2 = SQL1.ExecQuery("SELECT SMS FROM tbl") Dim btn2 As Button btn2=Sender cursor2.Position =btn2.Tag something.clrText something.settext(cursor2.GetString("SMS")) ToastMessageShow("متن در کلیپ بورد کپی شد",False) cursor2.Close End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ درود دوست عزیز کلا توی این پست دو تا قانون رو زیر پا گذاشتید : 1- عکس رو پیویست نکردید و یا روی سرور PicFile.com آپلود نکردید 2- کدتون رو هم توی Tag Code قرار ندادیه بودید که البته یک نفر از مدیران یا شاید خود شما بعدا این رو تصحیح کردید امیدوارم زین بعد بیشتر به قوانین احترام بگذارید موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirbeigi 192 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ درود دوست عزیز کلا توی این پست دو تا قانون رو زیر پا گذاشتید : 1- عکس رو پیویست نکردید و یا روی سرور PicFile.com آپلود نکردید 2- کدتون رو هم توی Tag Code قرار ندادیه بودید که البته یک نفر از مدیران یا شاید خود شما بعدا این رو تصحیح کردید امیدوارم زین بعد بیشتر به قوانین احترام بگذارید موفق باشید پست اول ویرایش شد . کد هارو اشتباها بدون تگ کد گزاشتم بعد ویرایش کردم ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ داداش من دقیق متوجه منظورتو نشدم میشه توضیح بدی ؟ مثلا من توو کدای زیرهرکدوم ازآیتم های لیست ویو رو میزنم متن مربوط به اونو نمایش میده،همه کدهای مربوط به نمایش متنو تو کدای زیرنوشتم که لیبل 2 همون لیبلی که متنهامو نشون میده حالا تو توپنل نشون میدی به جاش پنل بذار: Sub ListView1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) nima = Value Activity.LoadLayout("lay2") ScrollView1.Panel.LoadLayout("m1") 'اسکرول Dim h As Int=su.MeasureMultilineTextHeight(Label2,Label2.text) Label2.Height=h ScrollView1.Panel.Height=h 'تمام If File.Exists(File.DirInternal,"sql1.db") = False Then File.Copy(File.DirAssets,"sql1.db",File.DirInternal,"sql1.db") End If If sql2.IsInitialized = False Then sql2.Initialize(File.DirInternal,"sql1.db",True) End If cur1= sql2.ExecQuery("Select * from tbltest WHERE name='"&nima&"'") For i = 0 To cur1.RowCount-1 cur1.Position= i Label2.text=cur1.GetString("text") Lab1.text=cur1.GetString("name") Label2.Gravity=Gravity.CENTER Label2.TextSize = 25 nima=0 Next If File.Exists(File.DirInternal,"FontType.txt") = False Then File.Copy(File.DirAssets,"FontType.txt",File.DirInternal,"FontType.txt") End If If File.Exists(File.DirInternal,"FontSize.txt") = False Then File.Copy(File.DirAssets,"FontSize.txt",File.DirInternal,"FontSize.txt") End If If File.Exists(File.DirInternal,"lineheight.txt") = False Then File.Copy(File.DirAssets,"lineheight.txt",File.DirInternal,"lineheight.txt") End If Lab1.Typeface = Typeface.LoadFromAssets(File.ReadString(File.DirInternal,"FontType.txt")&".TTF") Label2.Typeface = Typeface.LoadFromAssets(File.ReadString(File.DirInternal,"FontType.txt")&".TTF") Label2.TextSize = File.ReadString(File.DirInternal,"FontSize.txt") 'اسکرول Dim h As Int=su.MeasureMultilineTextHeight(Label2,Label2.text) Label2.Height=h ScrollView1.Panel.Height=h 'تمام End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirbeigi 192 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۴ آقا من وقتی این کد هارو میزارم توی اکتیویتی کریت میزارم Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("sv1") File.copy(File.DirAssets,"tars.db",File.DirInternal,"tars.db") SQL1.Initialize(File.DirInternal,"tars.db",True) cur1 = SQL1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl") myfont = Typeface.LoadFromAssets("BTraffic.ttf") ScrollView1.Panel.LoadLayout("Dastan") For i=0 To cur1.RowCount-1 cur1.Position=i text= cur1.GetString("SMS") share.Tag = i copy.Tag = i Next ScrollView1.Panel.Color = Colors.Transparent ht=art(text,Label1,myfont,20) Label1.TextColor=Colors.White Panel1.Height=ht+70dip PanelHeight=PanelHeight+ht+70dip ScrollView1.Panel.Height=PanelHeight End Sub متن از پنل بیرون نمیزنه ولی فقط یه داستان از دیتابیس میخونه و میاره چیکار کنم همه داستان هارو بیاره ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ الان شما میخواین اون پنل به اندازه متن در بیاد یا اینکه متن اینقد کوچیک بشه که اندازه پنل بشه؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirbeigi 192 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ مثلا من توو کدای زیرهرکدوم ازآیتم های لیست ویو رو میزنم متن مربوط به اونو نمایش میده،همه کدهای مربوط به نمایش متنو تو کدای زیرنوشتم که لیبل 2 همون لیبلی که متنهامو نشون میده حالا تو توپنل نشون میدی به جاش پنل بذار: Sub ListView1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) nima = Value Activity.LoadLayout("lay2") ScrollView1.Panel.LoadLayout("m1") 'اسکرول Dim h As Int=su.MeasureMultilineTextHeight(Label2,Label2.text) Label2.Height=h ScrollView1.Panel.Height=h 'تمام If File.Exists(File.DirInternal,"sql1.db") = False Then File.Copy(File.DirAssets,"sql1.db",File.DirInternal,"sql1.db") End If If sql2.IsInitialized = False Then sql2.Initialize(File.DirInternal,"sql1.db",True) End If cur1= sql2.ExecQuery("Select * from tbltest WHERE name='"&nima&"'") For i = 0 To cur1.RowCount-1 cur1.Position= i Label2.text=cur1.GetString("text") Lab1.text=cur1.GetString("name") Label2.Gravity=Gravity.CENTER Label2.TextSize = 25 nima=0 Next If File.Exists(File.DirInternal,"FontType.txt") = False Then File.Copy(File.DirAssets,"FontType.txt",File.DirInternal,"FontType.txt") End If If File.Exists(File.DirInternal,"FontSize.txt") = False Then File.Copy(File.DirAssets,"FontSize.txt",File.DirInternal,"FontSize.txt") End If If File.Exists(File.DirInternal,"lineheight.txt") = False Then File.Copy(File.DirAssets,"lineheight.txt",File.DirInternal,"lineheight.txt") End If Lab1.Typeface = Typeface.LoadFromAssets(File.ReadString(File.DirInternal,"FontType.txt")&".TTF") Label2.Typeface = Typeface.LoadFromAssets(File.ReadString(File.DirInternal,"FontType.txt")&".TTF") Label2.TextSize = File.ReadString(File.DirInternal,"FontSize.txt") 'اسکرول Dim h As Int=su.MeasureMultilineTextHeight(Label2,Label2.text) Label2.Height=h ScrollView1.Panel.Height=h 'تمام End Sub داداش شما رو کدای من نگاه کن منم همینکارو کردم ! ولی نمیدونم چرا نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ باید اول لیبلتو تو اسکرول ویو تعریف کنی بعد متنتو بیاری تولیبل؛کدات مشکل اساسی داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirbeigi 192 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ سلام اونجایی که کدهای مربوط به متنت رو آوردی ابتدا وانتهای کدهات کدهای زیرو بنویس Dim h As Int=su.MeasureMultilineTextHeight(Label2,Label2.text) Label2.Height=h ScrollView1.Panel.Height=h Label2:همون لیبلی که متنتو نشون میده سلام اونجایی که کدهای مربوط به متنت رو آوردی ابتدا وانتهای کدهات کدهای زیرو بنویس Dim h As Int=su.MeasureMultilineTextHeight(Label2,Label2.text) Label2.Height=h ScrollView1.Panel.Height=h Label2:همون لیبلی که متنتو نشون میده داداش من دقیق متوجه منظورتو نشدم میشه توضیح بدی ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirbeigi 192 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ کسی نیست کمک کنه؟ الان شما میخواین اون پنل به اندازه متن در بیاد یا اینکه متن اینقد کوچیک بشه که اندازه پنل بشه؟؟ میخوام پنل اندازه نوشته بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ سلام اونجایی که کدهای مربوط به متنت رو آوردی ابتدا وانتهای کدهات کدهای زیرو بنویس Dim h As Int=su.MeasureMultilineTextHeight(Label2,Label2.text) Label2.Height=h ScrollView1.Panel.Height=h Label2:همون لیبلی که متنتو نشون میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirbeigi 192 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ دوستان من هرکار کردم نشد اینو درست کنم ... سورس رو گذاشتم اگه کسی میتونه اینو درست کنه ممنون میشم source.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amirbeigi 192
چرا نوشته ها از پنل میزنه بیرون ؟
اگه نوشته طولانی بزارم میزنه از پنل بیرون
چیکار کنم نزنه بیرون ؟
(از Stringuntlsاستفاده کردم ... )
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
14 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.