farzadshami45 1 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ سلام ب همکارا و توسعه دهنده های خوب من برای تبلیغ میخواستم از پوش نوتیفیکشن یا نوتیفکشن های برنامتون استفاده کنم هر کی مایله با من ارتباط برقرار کنه راه های ارتباطی Skype:farzadshami Telegeram ID:@andromedaaa لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ بنده به شما تبلیغات آقای شاهدی رو پیشنهاد میکنم از طریق اسکایپ یا شماره تماس باهاشون در ارتباط باشید حدود 150 هزار پوش فعال دارن فعلا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammade79 127 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ منم دارم 20000 تا فی سبیل الله میزنم خخخخ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
farzadshami45 1 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ منم دارم 20000 تا فی سبیل الله میزنم خخخخ بدون هزینه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
farzadshami45 1 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ بنده به شما تبلیغات آقای شاهدی رو پیشنهاد میکنم از طریق اسکایپ یا شماره تماس باهاشون در ارتباط باشید حدود 150 هزار پوش فعال دارن فعلا میشه اگه زحمتی نیس راه های ارتباطی با ایشون رو برام پیام خصوصی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammade79 127 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ اقای شاهدی پولشو به اندازش میگیره باهاش چونه بزن میاره پایین خخخخ اره داداش من فی سبیل الله میزنم برات لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
farzadshami45 1 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ اقای شاهدی پولشو به اندازش میگیره باهاش چونه بزن میاره پایین خخخخ اره داداش من فی سبیل الله میزنم برات من تو تلگرام ب شما پیام دادم کارتون دارم یا اگرم شمارتون اونی نیس ک تو وبسایتتون هست ایدی دادم اگه میشخ بیاید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
stnima 11 ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۴ اقای شاهدی پولشو به اندازش میگیره باهاش چونه بزن میاره پایین خخخخ اره داداش من فی سبیل الله میزنم برات سلام منم میخواستم برام یک برنامه را تبلیغ کنید آیا امکانش هست؟ اگه به قول خودتون فی سبیل الله چه بهتر اگر نه هم لطفا قیمت بدید.ممنون میشم ازتون با تشکر برنامم در بازار لینک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.