mohammad007 1 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ دوستان من 31 عکس در دیتابیسم گذاشتم میخوام وقتی روی انها زده شد سایز انها بزرگ بشه چه کار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad007 1 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اساتید جواب بدبد لطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ بنده با زوم زیاد کار نکردم.ولی سورستون رو اپلود کنید بعد یک تستی میزنم موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad007 1 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ بنده با زوم زیاد کار نکردم.ولی سورستون رو اپلود کنید بعد یک تستی میزنم موفق باشید دوست عزیز حجمش زیاده نمیشه تو این سایت اپلود کرد تازه کدهای مربوط به بخشی که زوم میخوام بکنم رو گذاشتم از همین جا وردارید از شما ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ دوست عزیز اینقدر اسپم ندین در ضمن شما مثل کاشی کاری تصاویر رو تو برنامه آوردین که میخواید سر هر کدوم کلیک شد بزرگ شه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ دوست عزیز حجمش زیاده نمیشه تو این سایت اپلود کرد تازه کدهای مربوط به بخشی که زوم میخوام بکنم رو گذاشتم از همین جا وردارید از شما ممنونم این دیگه مشکل من نیست دوست عزیز بنده وقتم آزاد نیست که کدو کپی پیست کنم و بشینم یه ساعت فقط دیباگ کنم. لطفا دیگه اسپم الکی هم ندید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ اول یه جست و جو میکردی http://answercenter.ir/topic/5802-%D8%B2%D9%88%D9%85-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D8%B4%D8%AA-%D8%A8%D8%B1-%D8%B1%D9%88%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D9%85%DB%8C%D8%AC-%D9%88%DB%8C%D9%88/ کتابخانه pinchzoom and move Sub Globals Dim p As PinchZoomAndMove End Sub Sub Activity_Create p.Initialize(ImageView1,"img1","img",1,2.5,3,False,Me) p.CanZoom=True p.CanMove=True p.LimitArea=True End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad007 1 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ فقط کدهاش همین قدره ؟ کتابخانه رو از کجا بگیرم؟pinchzoom and move لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ فقط کدهاش همین قدره ؟ کتابخانه رو از کجا بگیرم؟pinchzoom and move بله همین قدره کتابخونه پیش فزض هست فک کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fileman 328 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ این هم کتابخانه: لینک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad007 1 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ پیش فرض نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad007 1 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ دوستان من تو دیتابیس عکس گذاشتم اینم عکس ها با این زوم نکرد کد ها رو گذاشتم یه کمکی کنین Private ScrollView1 As ScrollView Dim p As PinchZoomAndMove End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: Activity.LoadLayout("Act_2") If File.Exists(File.DirInternal,"testsv1.db")=False Then File.Copy(File.DirAssets,"testsv1.db",File.DirInternal,"testsv1.db") End If If s.IsInitialized=False Then s.Initialize(File.DirInternal,"testsv1.db",False) End If Dim sh As Int sh=0 Dim cur As Cursor cur=s.ExecQuery("Select * FROM Tbl") Dim h As Int h=2%y For i = 0 To cur.RowCount-1 cur.Position=i If cur.GetInt("Type")=0 Then Dim lbl As Label lbl.Initialize("") lbl.Text=cur.GetString("value") lbl.Gravity=Gravity.CENTER lbl.TextSize=20 lbl.TextColor=Colors.Black ScrollView1.Panel.AddView(lbl,2%x,h,96%x,0) Dim su As StringUtils lbl.Height=su.MeasureMultilineTextHeight(lbl,lbl.Text) h= h + lbl.Height +2%y sh=sh+lbl.Height ScrollView1.Panel.Height=sh Else Dim img As ImageView img.Initialize("") img.Bitmap=Namayesh(i) Dim bp As BitmapExtended bp.Initialize("") ScrollView1.Panel.AddView(img,5%x,h,bp.getWidth(img.Bitmap),bp.getHeight(img.Bitmap)) h= h + bp.getHeight(img.Bitmap) + 2%y sh=sh+bp.getHeight(img.Bitmap) ScrollView1.Panel.Height=sh End If ScrollView1.Panel.Height=ScrollView1.Panel.Height+10%y Next End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub Namayesh(Position As String) As Bitmap Dim cur As Cursor cur=s.ExecQuery("select value FROM Tbl") cur.Position=Position Dim bytes() As Byte bytes=cur.GetBlob("value") Dim input As InputStream input.InitializeFromBytesArray(bytes,0,bytes.Length) Dim b As Bitmap b.Initialize2(input) input.Close Return(b) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad007 1 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ دوستان نیاز اساسی دارم کمکم کنین لطفا میخوام تو عکس دیتابیس زوم کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ والا زوم کردن عکس همون زوم کردن معمولیه دیگه حالا عکس شما از دیتابیس بیاد یا پوشه Files و یا هرجایی که ذخیرس. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad007 1 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ الان دیتابیس همش عکس ولی کم زوم میکنه شما میگی چطور بنویسیم؟ درضمن رو اسکرول ویو زوم میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad007 1 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ دوستان من 31 عکس در دیتابیسم گذاشتم میخوام وقتی روی انها زده شد سایز انها بزرگ بشه چه کار کنم؟ ازسایت خوبتون ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mohammad007 1
دوستان من 31 عکس در دیتابیسم گذاشتم میخوام وقتی روی انها زده شد سایز انها بزرگ بشه چه کار کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
15 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.